Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hány százaléka szereti az anális szexet?
Volt már néhány barátnőm,cés hát egyik sem szerette. Én vagyok peches, vagy ez az általános. Én még nem próbáltam, de kíváncsi vagyok rá és izgat a dolog.
Kíváncsiságból teszem fel ezt a szavazást. Arra szeretném kérni a pasikat, hogy ne szavazzanak, csak kommentben fejtsék ki a véleményüket, tapasztalataikat.
Néhány itteni kommentből/szavazatból nem fogod megtudni, hogy a nők hány százaléka szereti.
Mi a faxért nem elég nektek két másik nyílás a nőn? Amelyik nem szaros, és nem büdös.
Mi lesz a következő? Orrlyuk szex?
Az igényesebb nők megtörlik a seggüket wc után.
#1-nek szólt.
Mivel itt boldog-boldogtalan szavazhat, ezért nem fogod tudni a reális statisztikát.
Viszont előre látom, hogy akik az elsőre szavaztak, azok végig lesznek sértve, hogy prűd 3,14csák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!