Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti ezt izgatónak találjátok, vagy semleges számotokra? 22l
Figyelt kérdés
Ha egy lány elkezd előttetek masztizni ( pl mikor hazaértek és azt látjátok h masztizik, de nem hagyja abba mikor meglát téged, vagy h csak beszélgettek, és a puncijához nyúl) ez felizgat titeket, és szívesen nézitek, esetleg segítetek neki, vagy nem hozz lázba titeket?2020. dec. 29. 12:01
11/22 anonim válasza:
Hidd el, hogy totál begerjednek tőle. Amelyik azt mondja, hogy nem izgatja, az vagy búza, vagy hülye.
12/22 anonim válasza:
Nekem nagyon izgató az ilyen látvány!
13/22 kyoman válasza:
Felizgat és nem zavar, én is akkor magamhoz nyúlok kis közös maszti .
43f
14/22 anonim válasza:
Nagyon izgató látvány és nézném is egy darabig attól fűgg hogy birom hogy ne erjek hozzá!!
15/22 anonim válasza:
A férfiak 99%-át izgatná és hamar lekerülne róla a nadrág. A maradék 1% prűd, önértékelési zavaros hülyével meg ne foglalkozz.
16/22 anonim válasza:
Sajnos ilyenben még eddig nem volt részem. Szívesen végig nézném egy lány masztiját
17/22 anonim válasza:
Szerinted? Ez egy kész álom lenne.
18/22 anonim válasza:
Imádom, ha előttem izgatja magát a nő.
19/22 anonim válasza:
melyik férfit ne hozna lázba max. a melegeket nekik ugyan ez csak pasival már hogy ne lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!