Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik nálatok a barátság extrákkal kapcsolat?
Mióta vagytok "együtt"?
Hetente hányszor jártok össze szexelni, és hányszor szexeltek?
Miért jó ez a kapcsolat, és miben jobb szexuálisan, mint egy normál kapcsolat?
#11: a jó távkapcsolat titka, hogy legyen kivel rendszeresen dugni amíg nincs ott a párod.. :D
Amúgy sem lett volna garancia, hogy nem keres mást a te hátad mögött ha összejöttök.
12
Hat igen, ő nyitott szellemiségű csaj. Érdekesség, hogy azóta is együtt vannak a pasival, szerintem tényleg szeretik egymást, csak na, a csaj másra is vágyott, legalább kiélte magát. De a pasi nem tudhatott róla, megbízott a csajban. Egy volt osztálytársamnak is megvolt a csaj, az kiderült, halálos fenyegetést kapott a pasijától. És én ebben a tudatban jartam hozzá majdnem 2 évig :D
14
Azért ez nem egészen így működik.
De, ez pontosan így működik. Ha a csaj egy cafka és a barátja háta mögött összefekszik mással, akkor egy értelmes pasas kidobja a nőt és ha ismeri a csávót, akkor megszakítja a kapcsoltot vele is.
Csak az IQ nulla barmok gondolják, hogy az erőszak a megoldás, ennél fogva aki halálos fenyegetéssel válaszol egy megcsalásra ahelyett, hogy a csajt dobná, az egy ostoba tapló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!