Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan zajlik nálatok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik nálatok a barátság extrákkal kapcsolat?

Figyelt kérdés

Mióta vagytok "együtt"?

Hetente hányszor jártok össze szexelni, és hányszor szexeltek?

Miért jó ez a kapcsolat, és miben jobb szexuálisan, mint egy normál kapcsolat?

2020. dec. 28. 09:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egy ilyen szexkapcsolat működött igazán jól, hosszabb távon. A csajnak volt pasija, de távol, nekem nem volt senki, és mivel egy átlagon felüli, szexi és intelligens csajról van szó, ki nem hagyhattam. Ő pedig igényelte a szexet 20 évesen (egyetemen voltunk amúgy). Hetente 1-2 alkalommal mentem fel hozzá, aztán lenyomtunk néhány menetet, de sokszor ott is aludtam, filmet néztünk, stb, tehát sok időt is kellemesen töltöttünk együtt. Neki jó volt szórakozásként, meg ő mindig újdonságokat próbált volna ki, nekem meg nyilván jó volt egy dögös belevaló csaj, én szívesen lettem volna vele komoly kapcsolatban is, de ő nem akarta a másikat elhagyni, és ezzel tisztában voltam, ezért nem is nyomultam, mert elrontotta volna ezt a laza viszonyunkat.
2020. dec. 28. 11:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#11: a jó távkapcsolat titka, hogy legyen kivel rendszeresen dugni amíg nincs ott a párod.. :D

Amúgy sem lett volna garancia, hogy nem keres mást a te hátad mögött ha összejöttök.

2020. dec. 28. 11:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

12

Hat igen, ő nyitott szellemiségű csaj. Érdekesség, hogy azóta is együtt vannak a pasival, szerintem tényleg szeretik egymást, csak na, a csaj másra is vágyott, legalább kiélte magát. De a pasi nem tudhatott róla, megbízott a csajban. Egy volt osztálytársamnak is megvolt a csaj, az kiderült, halálos fenyegetést kapott a pasijától. És én ebben a tudatban jartam hozzá majdnem 2 évig :D

2020. dec. 28. 12:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#13: Tehát a csaj pasija egy agresszív állat. Normális ember nem fenyegeti a szeretőt, hanem simán lapátra teszi a csajt és pont.
2020. dec. 28. 13:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14

Azért ez nem egészen így működik.

2020. dec. 28. 13:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

De, ez pontosan így működik. Ha a csaj egy cafka és a barátja háta mögött összefekszik mással, akkor egy értelmes pasas kidobja a nőt és ha ismeri a csávót, akkor megszakítja a kapcsoltot vele is.

Csak az IQ nulla barmok gondolják, hogy az erőszak a megoldás, ennél fogva aki halálos fenyegetéssel válaszol egy megcsalásra ahelyett, hogy a csajt dobná, az egy ostoba tapló.

2020. dec. 28. 19:37
 17/18 anonim ***** válasza:
80%
A halálos fenyegetést nem szó szerint kell értelmezni. Normális, hogy egy férfi nem nézi jó szemmel, ha egy másik rányomul a csajára, és próbálja azt eltakarítani. Semmi tettlegesség nem volt.
2020. dec. 28. 19:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra lehet rányomulni, aki hagyja. Szóval a csajt dibnám ilyenkor.
2020. dec. 28. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!