Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnőm nem akarja se kiverni se szopni sem akar, amit egyébként nagyon szeret? Nincs rá kényszerítve de már szóvá tettem mert 5 napja csak a kifogásokat találja ki..?
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 00:15
1/18 anonim válasza:
És te nem gondoltál esetleg szexre? Tudod? Be a punciba!
3/18 anonim válasza:
K.urva sok oka lehet ennek.
Valamiért undorodik tőled,van valami lelki gubanca, de lehet, hogy épp másét szopja, mint a torkos boci.
Kommunikáció lenne a secret. 👌
F
4/18 A kérdező kommentje:
Nem a legjobb a kommunikáció mostanában köztünk
2020. dec. 28. 00:55
5/18 anonim válasza:
Vele beszéld meg inkább ezt, mi honnan tudjuk?
Nekem akkor nincs kedvem ezekhez ha pl mensi előtt vagyok közvetlen vagy közben. Higiénikus vagy? Csak azért kerdem mert az is fontos, lehet nem akar megbántani de gond van odalent. De mint írtam mi innen valószínű nem tudjuk megtippelni, kérdezz rá kertelés nélkül, az minden kapcsolat alapja.
6/18 anonim válasza:
Fontos kérdés: te nyalod? Kielégíted rendesen? Vagy csak elvárod hogy ő tegye meg?
7/18 anonim válasza:
Valószínűleg az az oka hogy már más dugja, és szopatja.
8/18 A kérdező kommentje:
Igen higénikus vagyok nagyon, igen kielégítem rendesen azzal nyalást azt nem nagyon szereti
2020. dec. 28. 02:18
9/18 anonim válasza:
Nem minden 12 éves szeret szpni. Egyébként ja. Meg kéne kérdezned. De ha nem jó a kommunikáció akkor ennek a kapcsolatnak hamarosan vége.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem 12 évesek vagyunk hanem 18
2020. dec. 28. 02:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!