Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazibuliban ha valaki reszegen levetkozik meztelenre poenbol az mennyire gaz?
Nyilvan alkohol hatasa alatt.
Ti hogy reagalnatok egy ilyenre ha lany illetva hogyha fiu lenne az illeto? Van kulonbseg a ketto kozott hogyha meztelenre vetkozik valaki egy hazibuliban?
A tarsasag vegyes fiuk lanyok egyarant vannak.
Engem nem érdekelne, sőt mondanám is, hogy térjen észhez.
De mások levideóznák, ami gáz lenne neki.
poenbol? es ebben hol a poen? valahogy nem erzem az oriasi humort benne. szerintem eleg gaz, ha valaki ilyet tesz, szanalombol rohognek rajta es ennyi. talan egy nonel gazabb, mert ott benne vagy egy jo adag riba nckodas is.
amugy nem vagyok prud, nem maga a meztelenseg zavar, hanem az, hogy ez nem illik egy hazibuliba es az illeto csak kinos helyzetbe hozza magat.
Egyiket sem díjjaznám.
1. Aki ennyire lerészegedik az már magában undorító.
2. Ha pasi csinálja az irtó gáz, főleg ha nők is jelen vannak. Értelmes Férfi nem kezdi magát mutogatni. Arról nem is beszélve hogy esetleg fázni fog a drága és jól ki lesz nevetve vagy esetleg már (enyhe) merevedése van...
3. Ha csaj teszi az is undorító. Főleg ha aztán a pasik rámozdulnak és még picsog egy órát hogy nehogy be merje neki tenni valaki...
Szóval már maga a tény hogy valaki taccsra vágja magát az is undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!