Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi lenne a jutalma szexuálisan a szerelmeteknek, ha személyre szóló zenét szerezne nektek Drum Pad Machine programban?
Ilyen kis karácsonyi style.
Korral.
Vagy igényes zenét csinálj, vagy semmilyent. A Drum Pad Machine féle programok legfeljebb olyanra jók, hogy intro vagy outro zenét csinálj egy videóhoz. A valódi zenéhez semmi köze. Egy ilyen próbálkozással csak magadat aláznád meg.
A barátom zenész, és már írt nekem darabot, amit gitáron játszott el nekem. Először elsírtam magam, majd a karjaiba omlottam, majd volt egy szenvedélyes szexünk, amit az érzelmek vezéreltek, nem az, hogy leültünk megbeszélni, hogy akkor most mi fog történni. Nem volt ilyen konkrét jutalom, mert egyrészt az elképzelés is hülyeség, másrészt egy kapcsolat nem rendszerszerűen működik.
Ha csak azért csinálnál valamit, mert jutalmazást vársz érte, akkor nem érted, hogy milyen egy szerető kapcsolat.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!