Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni olyan fiatal lányt, akinek heti 1 szeretkezés elég?
Félprofi sportoló vagyok, ami azt jelenti, hogy mellette dolgozok. Gyakorlatilag rommá hajtom magam a céljaimért, Vasárnap délután van időm, illetve némi energiám
Tudom, hogy sokaknak az az ideális, amikor hazajönnek munkahelyről és délután, este együtt vannak.. otthon, biztonságban, melegben. Sajnos én ezt nem tudom teljesíteni, amikor hazajövök munkából, utána indulok órákra a sötétbe és fagyba szenvedni.. majd hazajövök és épp, hogy lezuhanyozni és enni van erőm. Néha olyan szinten vagyok elfárava, hogy nem hallom, hogy mások mit mondanak nekem, mert az elmém az extrém kimerülés miatt blokkolja.. nehéz ezt leírni is, hogy milyen embertelen terhelés
Nem a szex a lényeg hanem, hogy kb semmit nem lehetne veled tervezni.se egy kirándulás vagy akár séta valahova semmit.
Mikor van szabadidőd? Ezzel a túlhajszolással konkrétan tönkre is teszed a szervezeted. Ne haragudj de nekem nem kellene ilyen férfi :-/. Nem a szex a fontos nekem de az idő annál inkább amit együtt töltenék vele.
Remélem azért találsz majd valakit aki ezt így elfogadja veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!