Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MolnarG29 kérdése:
Valaki látott már szexelö párt?Masztiztatok rájuk?
Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 17:25
1/7 anonim válasza:
Sajnos nem, de elég régi álmom ez.
Nem részt venni benne, csak nézni, és rejszolni.
F
3/7 anonim válasza:
Egyszer a Balaton parton láttam egy kb. másfél méter széles sétálóúttól fél méterre szexelő párocskát. Sötét volt(éjfél körül lehetett talán), ha nem hallom a nő nyögését(amit először macskanyávogásnak véltem), lehet majdnem rájuk is lépek :-)
Nem vettem őket alaposan szemügyre, de talán olyan 40 körüliek lehettek. És egyáltalán nem az volt az első gondolatom, hogy mennyire felizgultam rájuk, inkább kínos volt.
23/f
4/7 anonim válasza:
Igen, láttam! És fotóztam is őket, mert ezt kérték! Szerették volna látni, hogy hogyan néznek ki kívülről szex közben. Meglátták!
5/7 anonim válasza:
Minket láttak már párszor.
Szex közben van h bekapcsolom a chatroulet moderálatlan változatát és élvezem h felizgulnak és kiverik a barátnőmre, ahogy csinálja nekem. Esetleg a nunijára, cicijére. :)
6/7 anonim válasza:
Kukkolás volt, de nem vertem ki közben. Nyáron a tóparton ez olyan természetes volt hogy meg sem lepődtem ha egy pár éppen szeretkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!