Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól függ hova, mikor, mi a cél vele. Ha 13 éves kislány vagy és így akarsz iskolába menni, vagy éppen így akarsz a családdal ünnepi vacsorázni, akkor közönséges.
Ha mész bulizni, és szexizni akarsz kicsit, de azért mégse tennéd ki mindened, akkor igenis szexi.
Bár tegyük hozzá, a képen a nőn minden szexi. Akár egy helyzethez illő ruhát is tehet ízléstelenné, ha rajtad nem áll jól (mondjuk haspóló).
Ha jól áll, csinos vagy benne és úgy is érzed magad, tükörbe nézel és nem érzed gáznak, akkor mehet, miért ne.
Én is mentem már suliba cicanaciban, miniszoknyában, harisnyában, stb. Nem mellesleg ha úgy nézzük egy egyszerű, nem dekoltázsvillantó haspóló(/pulcsi), meg egy sima farmer, csak bőr hatású anyagból. Ha tükörbe nézel, és úgy érzed tul sokat mutat a fenekedből, vegyél hozzá hosszabb felsőt. De szerintem felnőtt nőnek jó alakkal nem ízléstelen és nem túlzás.
Iskolába gáz. Hacsak nem jobb jegyért hajtasz az ötvenes tanár bácsinál.
De mivel gyakorlatilag mindenki ilyen cuccban jár, inkább béna, mint szexi.
Ha én meglátnék egy ilyen szerkójú lányt megkérdezném a tarifáját.
Ha a párodnak otthonra felveszed kis szerepjátékhoz vagy hasonló, teljesen oké és teljesen szexi.
De ha vadidegenek előtt akarsz ebben billegni akkor be akarnak majd fogni. De nem tartós kapcsolatra. Kis alkalmi csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!