Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyet értetek azzal , hogy az életben a legcsodálatosabb dolog , a férfi számára a nő s a nő számára a férfi és a szerelem gyümölcse , az áldott gyermek ???
Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 20:36
11/20 anonim válasza:
#9 Vajon miért? Kitől tanul a gyerek? Kitől nem tanul, ha nem foglalkoznak vele? Kinek a feladata ez? Ki vállalta?
12/20 anonim válasza:
Mára már felnőttek, és elégedett vagyok velük, csak azt a negédes képet, amit a kérdező sugallt, szerettem volna árnyalni kissé. Nem kell mindent szó szerint venni, pl. a szaguk sosem volt taszító, nem ezért mondtam rájuk, hogy büdös kölkek. Talán mástól többet, szebbet is tanulhattak volna, mint tőlem, de azért ugyanúgy mérnökök lettek, mint én, és olvasott, széles látókörű emberek.
13/20 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést , így karácsony alkalmával , gondoltam feltenni . Nyilván egyik párkapcsolat sem zökkenő mentes és a gyermek nevelés sem az . Magamból ki indulva , én sosem az alkalmi kapcsolatokat kerestem , talán ezért is voltam nagyon sokat egyedül ( összességében ) és lehet , hogy nem lehetek rá büszke , de mindössze 3 - olyan barátnőm volt életemben , akivel le is feküdtem , de mindhárom kapcsolatom komoly volt és évekig tartottak , még akkor is , amikor 20 - éves voltam ! A kapcsolataim végétől a következő kapcsolatomig is , hosszú" évek teltek el , ami alatt volt időm át gondolni és felmérni a helyzetemet és ez idő alatt , nagyon magányos voltam , úgy éreztem magamat , hogy fél ember vagyok csupán egy társ nélkül ! Majd idővel , láttam korombeli , boldog párokat , családokat és mivel már fiatal , koromban is az volt a célom , hogy egy szép napon családot alapítsak , ezért szinte bármit megtettem volna , hogy megvalósuljon ! A soha nem szabad feladni mondást , be tartottam , igaz , nagyon sok kudarc és csalódás után , de végül , sikerült célba érnem !Ma már 40 - éves elmúlottam és 8- éve élünk együtt párommal és van egy kis fiúnk és egy kis leányunk és eddig egy csöppet sem bántam meg ...
2020. dec. 25. 00:47
14/20 anonim válasza:
"A történelem azt mutatja, hogy a hatalom a még a baszásnál is édesebb lehet. "
Ez is igaz. Viszont annyival egészíteném ki, a hatalommal együtt járnak a nők is, jönnek maguktól.
15/20 anonim válasza:
Vagy a férfiak.
De ismert, hogy a hatalom a maga pőreségében is mindennél jobban vágyott cél.
16/20 A kérdező kommentje:
Igen , sajnos ez igaz . A hatalom , mindenek fölött áll !
2020. dec. 25. 20:24
17/20 anonim válasza:
Nem.
A legcsodálatosabb dolog egy érzéki szopás lezárásaként beteríteni a csajt g-civel.
A második legcsodálatosabb a hideg sör.
A harmadik a pizza.
A negyedik a kocsmázás a haverokkal.
Az ötödik egy vadiúj láncfűrész.
A hatodik egy Gibson Les Paul gitár.
Nem írom le az egész rangsort, de a gyerekgyártás nem szerepel rajta.
18/20 anonim válasza:
mennyi nem ahhoz képest hogy az ország 90%a homofób xD
19/20 anonim válasza:
#18, ez egy heteró téma, szerintem valamit félreérthettél.
Egyébként igazad van, csak ez itt most obligón kívül van.
20/20 anonim válasza:
Ezen nincs mit félre érteni c:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!