Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet eszrevenni (testbeszed, viselkedes) hogy egy bizonyos not megdugna-e a baratom?
Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 15:07
1/12 anonim válasza:
Megint egy bizalmatlan lányka, aki ha nincs problémája, csinál magának.
3/12 anonim válasza:
Ha már csak felmerül benned a kérdés, hogy a barátod megdugná-e, akkor a pasid valószínűleg már meg is tette (gondolatban!!!). De téged szeret, hozzád tartozik, mégsem teszi meg! Ezt kéne értékelni hölgyek, nem azon agyalni hogy mást is vonzónak tart.
4/12 A kérdező kommentje:
Nezik egymast csomoszor azzal a krvaval
2020. dec. 24. 15:53
5/12 anonim válasza:
Miért vagy együtt a pároddal ha nem tudsz megbízni benne?
6/12 anonim válasza:
Karácsonykor, a szeretet ünnepén ezt a kérdést...
7/12 anonim válasza:
Ha nézik egymást, akkor dobd ki!!
MIJAZ, hogy NÉZIK EGYMÁST?! HÁT MIT KÉPZEL?!
8/12 anonim válasza:
Ha megdugná akkor meg is teszi, ha meg hisztizel akkor főleg.
9/12 anonim válasza:
Nyugi, nem a barátod lesz a férjed! Szóval ne korlátozd te sem magad csak rá!
10/12 anonim válasza:
3-as vagyok. Miért lettem lepontozva? Építő kritikát fogalmaztam meg. Mellesleg úgy érzem, hogy igazam is van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!