Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha megtudnád, hogy a barátod szagolgatni szokta a használt bugyidat?
Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 23:25
2/10 anonim válasza:
Én a használt női zoknit, harisnyát szoktam. Imádom, ha lábszagos. Áporodott, savanyú, ecetes.
F
4/10 anonim válasza:
Elsőre az jutott eszembe mint mikor macskának vesznek macskaházat erre beleül a dobozba. Ő is a csomagolásra gerjed nem a termékre xD
5/10 anonim válasza:
Semmit nem csinálnèk mert szokta szagolgatni a puncim. Imadja az illatomat. A bugyit nem hiszem hogy szagolja amikor ott vagyok neki.
7/10 anonim válasza:
Ha csak azt szagolgatná és nem mást akkor fájó búcsút vennénk egymástól
8/10 anonim válasza:
szerintem
Nem én vagyok az egyetlen pasi aki imádja szagolgatni,csókolgatni.... a nők levetett bugyiját....- mikor lebuktam kinevettek,lefotóztak bugyival-később -nen láttam magamat mint nőibugyi szagolgató.........
10/10 anonim válasza:
Mi a baj ezzel? A férfiak szeretik megszagolgatni a nők illatát, ha nincs kéznél épp mikor megkívánjuk a párinkat, a piszkos bugyi illatával pótoljuk ki a fantáziánk hiányzó kis puzzlekockáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!