Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexchat nektek csak alkalmi vagy hosszùtávú?
Mi volt az oka, ha rövid volt? Hol chateltetek? Hogy viszonyultok a dologhoz?
Nekem volt 2 chat partnerem, de 1-2 alkalomnál nem volt hosszabb életü.
Igen, ez akkor jó ha kölcsönös, képekkel videóval, meg persze ha közös az érdeklődés. Hiába mondta nekem egy pasi hogy alázzam, nekem az nem megy pl. Szóval akkor lehet ha egyeznek az igények.
2#
A hosszabb távút szeretem. Volt néhány rövidebb próbálkozás is, de ezek annyira nem tudtak megmozgatni bennem semmit, hogy még odáig sem jutottunk el, hogy egymásra hangolódhassunk. Vagy pedig ki akarta hagyni az egymásra hangolódást, és már a harmadik sorában az ő nézetében egymás szájában voltunk, vetkőztetve a másikat.
Nagyon nehéz erre megfelelő partnert találni. Pontosabban, nekem nem is sikerült még idáig csak egyszer-kétszer.
Az egyikkel maga a szexchat volt tökéletes, a másikkal pedig mellette másról is tudunk beszélgetni, azért jó nagyon.
Alapvetöen én is egy hosszabbtávú chatelést keresek, csak sokszor ez melléfut.
Nem partnert keresek, csupán egy beszélgetötársat, aki tényleg csaj és lehet vele merészebb dolgokrol is beszélgetni. És ez az ami nehéz. Mert 90%-ban vagy ez van, vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!