Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen perverz gondolata van egy nőnek?
Ha meg akarod lepni a csajod, akkor beszélgess vele.
Ha sokat beszélgetsz, és figyelsz rá, sok vágyát megtudhatod.
Nekünk fogalmunk sincs, milyen habitusú a lány, és mi jönne be neki.
Ami az egyiknek teljesen rendben van, az másvalaki szemszögéből elítélendő, stb...
Szerintem itt inkább a bizalomról van szó, hogy megbízik-e benned annyira hogy elmondja ezeket.
Nekem is sokszor viccelődik a barátnőm olyan dolgokkal hogy ő lesz a doktornéni és belenéz a popómba, vagy jól elfenekel, vagy hajbókol hogy "igen mester", de nem tudom ezek mennyire komoly dolgok.
Mert ugye minden viccnek van valóságalapja, de emellett meg egy keresztény családból származó lány, ami gátat szabhat ezeknek a vágyaknak.
Szóval bonyolult. :D
Keress rá a neten a szexuális fantáziákra vonatkozó felmérésekre, még magyar nyelven is nagyon sokat találsz. Elárulhatom az eredményét előre, az anonim felméréseken a nők 50-60%-a (a férfiaknak meg 70-80%-a) a többeseket jelöli meg első helyen mint titkos fantáziát.
Ettől még a #6-osnak tökéletesen igaza van. Nem egy "átlagcsajjal" vagy hanem a pároddal, legyél figyelmes, hangolódj rá (az ágyon kívül is) s máris 90%-os a siker :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!