Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már dolgotok nagy farkú pasival? Hány cm volt kb. neki? Miként reagáltatok?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 22:57
11/15 anonim válasza:
Ebból is látszik,hogy az átlag sose lesz elég egy átlagh nőnek. Simán elbírnak 18-20 centivel is.
12/15 anonim válasza:
Nem tudom pontosan hány centi volt, úgy 24 lehetett. Mikor megfogtam nagyon megijedtem. És ez sajnos bejött. Fájt, feszitett, alig vártam hogy vége legyen. És még utána is remegett a lábam, olyan furcsa űrt érzetem lent magamban. Szóval inkább ne!
13/15 anonim válasza:
Volt olyan vastag, hogy igazán be kellett izgulnom, hogy ne fájjon! És ez egy nalam alacsonyabb emberke volt, kb 162 cm lehetett a pasi..
Annál vekonyabb esik jól, de vékonyka is jó, ha bitang kemény 🙂
14/15 anonim válasza:
Nekem volt dolgom egy 30centis fasszal is. tövig bement de elég durva volt.
15/15 anonim válasza:
A noknek rossz a szemmerteke, a 21 cm elmegy 18 nak is. Nem azt mondom nincs köztünk 21-24 cm De valószínű hogy elsőre elhitte hogy ekkora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!