Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, Ti vágytatok már arra, hogy legyen egy olyan online "erotikus kapcsolatotok", ahol megoszthatjátok egymással minden intim vágyatokat?
Sosem túllépve az internet határait, mégis a magányos masztizásnál valami sokkal bensősésegebb élményre ahol őszintén és tabuk nélkül mászhattok bele egymás fejébe, felfedezni a vágyaitokat?
Én hiszek benne, hogy nem csak a másik testétől lehet izgalomba jönni, hogy a másik elméje tud lenni a legizgatóbb dolog a világon :)
Mit gondoltok?
Volt itt is és máshonnan is jó volt, aztán akivel úgy alakult lett találkozás is, az jól sikerült élveztük.
Aztán lettek külföldiek is máshonnan velük mai napig tartom a kapcsolatot, jó lenne találkozni is. Szeretek új embereket megismerni és helyeket, ízeket, ételeket.
N
Én sokszor gondolok ilyenre. Hiányzik valaki, akivel erotikusan felpiszkálnánk egymás agyát. De nincs képküldés, max olyan, ahol nem felismerhető az illető. Olyan szakmám van, ahol azonnal kirúgnának, ha felkerülne rólam egy meztelen fotó valahova.
Nem adhatom ki magam senkinek, ráadásul ide is tök felismerhető, több helyen használt, lenyomozható nicknévvel regisztráltam, én hülye. Nem gondoltam arra, hogy esetleg ilyen vizekre evezek.
Privátra ezért nem is szoktam válaszolni, ha pikánsabb a téma, esetleg email címre. :-)
Jó lenne egy ilyen. De én sem vállalok arcos képet.
31 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!