Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok mélytorkozni a srácnak, ha igényli?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 05:53
11/19 anonim válasza:
10-eske!!
nekem egy pasas se ugasson hogy most igy most ugy sz@pjam!!
a sz@pas NEM KOTELEZO mondhatok nemet is!! amit irtal az a tipikus ferfi sovinizmus!
mibol gondoljatok ti bunokok hogy ami jo nektek az okvetlenul jo nekunk lanyoknak is?! hat nem!!
en viszont azt a lanyt sajnalom aki egy "ilyennel" mint te osszeakag!!tanacsolomneki surgosen szakitson veled!!!!!!
12/19 anonim válasza:
Valahol igazat adok a #9-#11 válaszolónak. Kedves férfiak, nyugodtan ki lehet próbálni, egy 16-18 centis dildóval, hogy nektek milyen érzés, ha letolod a torkodon. Szerintem utána elgondolkodnátok. 47F
13/19 anonim válasza:
Amennyire kitelik. Kínozni magam nem fogom, és ő sem akarja
14/19 anonim válasza:
12-es
koszike edesem!
latom Te ertetted mire celzok!!
15/19 anonim válasza:
Aztarohadt, miért lettem lepontozva.. 13-mas vagyok, talán valami egetrengetően durva módon félreértettem ezt az egyszerű kérdést, vagy másnak nem tetszik az, amit a kérdezőnek válaszoltam? Atyám
16/19 anonim válasza:
15-ös:
Habár én 7-esként annyira nem lettem lepontozva, én se értem miért nyomott valaki piros x-et rám.
19/19 anonim válasza:
eddig mindenki igényelte ... tulajdonképpen alapnak számít
gyakorlom, és egyre jobban bosszant, hogy nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!