Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az idegen légiòban hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idegen légiòban hogy szexelnek?

Figyelt kérdés
Ha egyszer oda felvettek, le kell mondanod róla?

2020. dec. 20. 12:43
1 2
 11/19 anonim válasza:
86%
Én talán tudok...
2020. dec. 21. 09:45
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanmár....gyakorin megy a nagyotmondás
2020. dec. 21. 12:32
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Én is hallottam, hogy megy a b*ziskodás...de nincs ezzel baj, szép dolog a bromance.
2020. dec. 21. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Teve..
2020. dec. 22. 22:21
 15/19 anonim válasza:
92%
Sajnos prostik
2021. jan. 4. 16:57
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

Idegenlégiós nem voltam, de sorkatona, majd hivatásos katona igen. Sorkatonaként is kibírtuk, hogy csak kimenő esetén volt lehetőség szexre. Persze, jó esetben, hiszen attól, hogy a katona kimenőt kap, még nem jelenti, hogy van partnere is. Nekem volt, ráadásul igen szexi csaj, így irigykedtek is sokan a laktanyában. ;-)

Első két hónapban nem volt kimenő, majd kéthetente péntek délutántól vasárnap este 20-ig. Olykor ezt sem kapta meg néhány katona. Szerencsémre olyan alakulathoz kerültem, ahol nem szívattak minket evvel. Karácsonykor is otthon voltam, szilveszterkor viszont a laktanyában. (ami nem volt rossz, jól éreztük magunkat) Később nagyjából fél év után a speciális alakulatom miatt nem csak hétvégén, de 2-3 nap hétköznap délutántól is hazamehettem, mintha melózni jártam volna. Persze, ez nem volt így állandóan, katonai tevékenységtől, "programtól" függött. Megesett, hogy egy hónapra elvezényeltek vidékre. (16 állomáshelyen fordultam meg sorkatonaként) Megkedveltem, pár évig ott maradtam hivatásosként is. Akkor általában, mint bárki más napi szinten melózni jártam be, olykor 24/48-ban, néha több hétre. Az intiméletembe nem sokat zavart be a dolog. Sőt, voltak klassz katona csajok is. Egy időben még a Honvéd korházban is szolgáltam, ahol igazán szexi ápolónők, dokinők voltak. ;) (egyikbe nagyon szerelmes voltam)

2021. jan. 27. 12:17
 17/19 anonim ***** válasza:
73%
Idegen légióba nem vesznek fel csajokat. Ott kénytelen vagy az eltávra hagyatkozni.
2021. jan. 27. 19:25
 18/19 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy más hadseregben is.
2021. jan. 27. 19:49
 19/19 anonim ***** válasza:
13%
Ugyanúgy ahogyan az ismerős légióban.
2021. jan. 28. 14:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!