Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti megvennétek lányok hordott holmijait? 23L
Gondolok itt ruhákra, pl: harisnya, cipő, bugyi (szexi csipkés és kényelmesebb is), zokni, stb...
Ha igen, mennyi pénzt adnátok ki ezekért? És mit csinálnátok velük?
Inkább cseréljünk, te adsz tangát, én adok boxert, na...? 🤔
Ja az nem jó gondolom.
Számtalanszor le írtam a te típusodat már itt az oldalon.
3 rétegre osztom a te fajtájú nőket...
1. gátlástalanul szopnak, b.asznak, csak dolgozni ne kelljen.
2. Fizikailag nem akarnak érintkezni senkivel, így youtube, vagy webcam qurváknak állnak.
3. És el érkeztünk hozzád, aki még saját magát sem akarja vállalni nyilvánosan, így úgy húz hasznot azzal, hogy pi.nával született, hogy a beteg f.aszoknak árulja a ge.cis bugyit.
Véleményem szerint a 3. típus a legundoritóbb, vérlázitóbb, az összes közül.
Ez lenne a véleményem, de☝️ nyugi lesz vevőköröd.
F
Cipő és zokni amit biztosan vennék, ezen kívül pl. leggings, póló. Árban jobban megéri eladni nekem, mint kukába dobni, de van egy viszonylag alacsony összeghatár, amit nem akarok átlépni, pár ezer forintban gondolkozom. Van esetleg, mikor átlépném, de ahhoz valami személyes is kell, pl. egy találkozás. Megbeszélés kérdése.
Egy személytől sikerült eddig valamit venni, aki konkrétan tudta, hogy vonzanak a használt női dolgok, egy másik személlyel régóta beszélgetek, de nem sikerült elég mély benyomást tennem rá, simán kidobta a cipőjét, pedig tudja nagyon jól, hogy megvettem volna tőle. Komolyan, valami van a csajjal, én meg hülye vagyok és részt veszek a játékban. Húzgálja az orrom előtt a mézesmadzagot, aztán jól pofáraejt. Kép volt a legtöbb, amit kaptam tőle. 30/F
1. Minek vennék női holmit?
2. 👉 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!