Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire akadnátok ki ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire akadnátok ki ha a csaj, akire hetek óta hajtotok, két óra után hanyatt feküdne az öcséteknek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A lakótársam durván dögös, és többször is mondta hogy még csak két pasival volt orgazmusa és az is csak nehezen. Hetek óta próbálom kielégíteni, meglepi vacsi, romantikus film, apró figyelmességek, de semmi. Az öcsém hozzám ugrott fel, de én tovább melóztam és nem voltam otthon. A lakótársam kb két óra után hanyatt vágta neki magát, az öcsém csak kinyalta és elvileg 15 perc alatt kétszer ment el. Mikor az öcsém mesélte azt hittem felrobbanok dühömben. És boldogan mondta hogy reméli lesz folytatás, hát ne legyen! Ti mit szólnátok ha megcsalnának? 27F

2020. dec. 18. 23:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Lakótársként szerintem normális hogy egyszer egyszer csináltok kaját és a másik is eszik belőle a romantikus film meg csak egy film gondolom mondtad neki hogy van e kedved megnezni vagy valami de ezt nem összebújva tettétek vagy hasonló apró figyelmességekkel kapcsolatban ha tényleg annyira jól néz ki akkor ezt nap mint nap rengeteg embertől ugyanúgy megkapja szerintem felsem tűnt neki az érdeklődésed simán friend zone mappába rakott hacsak nem nézel ki teis annyira jól vagy azis elképzelhető hogy tudta mire készülsz csak nem akart ebből vitát vagy más hozzáállást és így tudatta "finoman" hogy nem érdekled

Az meg szánalmas már neis haragudj hogy azt gondolod hogy megcsalt téged amikor se csók se randi semmi más nem volt nem bírom felfogni az ilyen emberek gondolkodásmódját,beszűkült látóterüket

2020. dec. 19. 03:26
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

Ilyen az élet!

Vannak ilyen tipulú pasik: te a gatyádat kifizeted, hónapokig jópofizol, nem iszod le magad, jó fiú vagy - és semmi.

És akkor jön a PASI, és két óra alatt megdönti a "nődet", és még aznap másik kettőt... És a csajok tapsikolnak neki - te meg durcáskodhatsz, a francot sem érdekli.

Az öcséd is egy ilyen kisugárzású pasi lehet, akinek képtelenek ellenállni a nők (és nem is nagyon akarnak!).

2020. dec. 19. 04:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden csajnak jön be a romantika,valaki szexre vágyik.Te túl nyálas vagy neki,öcséd meg tudja mitől döglik a légy.
2020. dec. 19. 04:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mondja az apacs, hogy szopacs 🙃🙂
2020. dec. 19. 05:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyu haver, romantikus filmmel és meglepi vacsival nem lehet egy nőt kielégíteni. Minimum ki kell nyalni, hogy élvezzen. Van mit tanulnod az öcsköstől.
2020. dec. 19. 07:18
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
Simp
2020. dec. 19. 08:35
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Ott rontottad el, hogy meglepi vacsi meg romantikus film. Tiniként én is estem ebbe a hibába, 27 évesen már nem szabad. A nőknek az kell, hogy határozottan benyúljanak a bugyijukba, aztán az utolsó cseppig kinyalni őket és utána rongyosra dugni őket, hiába mondanak mást. Persze lehet így sem kellettél volna neki, de van milliárd másik nő, és ez az út a célravezető. ha már párszor jól megdugtad a nőt és tényleg kölcsönös szerelem alakul ki, akkor lehet romantikázni, hajókázni a Dunán, stb. De nem fordítva. A nő egy mocskos nőstényállat. Öcsédtől meg ne irigyeld, fiatal vagy, előtted az élet, lesz még sok nőd neked is! Tudom, hogy most nehéz, meg beleélted magad, de örülj neki, h legalább az öcsédnek megvolt a csaj! F 42
2020. dec. 19. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Tanulj az öcsédtől!
2021. jan. 3. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!