Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok néha csiklandozni a párotokat? (játékból, vagy mert szereti)
Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok, hogy hosszú ideig csiklandozni, csak úgy játékosan néha megcsikizni itt-ott?
És ha igen, hol és hogy reagál rá?
2020. dec. 18. 21:19
21/39 anonim válasza:
Persze, szoktam. Nevet, de néha vannak balesetek, mikor ő is csikiz és én mondjuk megrúgom véletlen vagy ilyesmi :D
22/39 anonim válasza:
Igen, én szoktam. Főként a talpát, hónalját és az oldalát, hiszen ott a legcsikisebb. 18f
23/39 anonim válasza:
Volt rá példa csak bepisilés lett a vége 🤣
24/39 anonim válasza:
Igen, sokszor csikiz. Van hogy mondjuk hétvégén csak úgy pakolgatok a házban, aztán oda jön, mintha csak mondani akarna valamit, és elkezd csikizni. Oldalamat hasamat, nyakamat szokta ilyenkor, este pedig lefekvésnél, vagy előjátéknál talpaimat, vagy a belső combomat. Mindig küzdök ellene, aztán egy kis idő után abbahagyja, átölel, és akkor mindig megnyugszok egy kicsit. 22/L
25/39 A kérdező kommentje:
#24 mennyi ideig szokott ilyenkor csikizni? Csak ilyen pár másodperc, vagy azért hosszabban?
2021. aug. 10. 21:24
26/39 anonim válasza:
Azért nem pár másodperc, 1, másfél perc legalább, de van hogy még 3-4 percnél se fáj a hasam, szóval ez változó, addig, amíg látja rajtam, hogy élvezem. 24-es vagyok
27/39 A kérdező kommentje:
#26 akkor úgy is jól bírod.
Én pár másodpercnél tovább nem bírnám.
Ilyenkor szoktál azért "csapkolódni" is, vagy csak nevetsz és hagyod?
2021. aug. 11. 22:39
28/39 anonim válasza:
#27 Mindig próbálok védekezni kezeimmel, lábaimmal, amiből mindig az lesz, hogy lefog, és úgy fojtatja még egy kicsit.
29/39 A kérdező kommentje:
#28 de te is úgy vagy, hogy egy bizonyos pontig élvezed, annak ellenére hogy reflexből védekezel, és csak egy idő után lesz már kellemetlen?
Vagy te mit érzel ilyenkor, hogy éled meg ezt?
2021. aug. 12. 23:36
30/39 anonim válasza:
Igen, nekem is van egy ilyen pont. De addig már pont nem szokott csikizni, mindig ez előtt a pont előtt abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!