Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan hogy bugyi nélkül indultatok el otthonról?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen érzés volt? Kellemetlenül éreztétek magatokat vagy inkább izgatottnak?
2020. dec. 18. 14:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Volt nem egyszer.Otthon sem mindig van rajtam.Kényelmes,jó érzés.
2020. dec. 18. 15:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért jó érzés?
2020. dec. 18. 15:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen :) 18/L
2020. dec. 18. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Felső nélkül már indultam el, reggel anagy sietségben...

Az a szerencse, hogy az autóban, volt tartalék felső. 😂🙈

2020. dec. 18. 15:49
 15/17 anonim ***** válasza:
84%
Itthon nagyon ritkán veszek bugyit, főleg ha megvan a mensi. Nyáron előfordul, hogy így megyek el itthonról, vagy bulizni mini alá gyakran "elfelejtek" bugyit venni.. 😉
2020. dec. 18. 16:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor
2020. dec. 19. 04:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Ex barátnőm nyáron a mini rövid nadrágjait mindig bugyi nélkül vette fel, sőt mai napig is, tartom vele a kapcsolatot mind barátok, jobban szereti bugyi nélkül bár így nekem férfi szemmel ez elégé vonzó és tetszik,

Meg van neki akkor is bugyi nélkül van, bár egyszer volt vele olyan hogy el felejtet magánál tarnatni betétet és előbb meg jött neki farmeron keresztül nem ütőt át elm a cipzár belső farmer része fogta fel, úgy akkor zavaró volt neki hogy nem volt rajta, alapvetően meg érzékeny bőrű és így nyáron jobb bugyi nélkül neki, azt átlagban a nőknél nem értem nem kényelmetlen ha be vág a fenékbe, főleg így simán a farmernak a varrása, én is vagyok igy nyáron egy farmer rövidnadrágot fel veszek boxer alsó nélkül pl le ülök egyből a farmer varrása be vág és dörgöli a fenék lyukat, tehát nem tudom nőknél gondolom ugyan úgy zavaró tud lenni.

Üdv a hölgyeknek 🙂

2021. aug. 10. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!