Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat fel ennyire, ha pucér képeket küldhetek ismeretlen nőknek?
Ne úgy képzeljétek el, hogy messengeren stb ráírok, vagy randomra mindenkinek. Pl elkezdünk beszélgetni, és rátér erre a téma, vagy bizonyos appokoban vannak ilyen posztok, ahol akinek van erre igénye, annak lehet küldeni.
27f
Kérésre, ha ilyen vizekre evezünk a beszélgetés közben, akkor szerintem is egy nagyon izgalmas dolog tud ez lenni.
Mindkét fél számára, ha megvan a kölcsönös vonzalom.
26F
Itt régebben rendszeresen szokás volt akár előzetes üzenetváltás nélkül is. Mostanában ezt nem tapasztalom.
Teljesen normális, hogy izgalomba hoz egyébként.
+ jól esik, hogy tetszik random ismeretlen nőknek a farkam + testem :D
Viszont egyszer egy közeli baráttal beszélgettünk erről, ő tért erre ki, hogy lenne-e kedvem képeket cserélni, és visszautasítottam :\ Barátokkal nem merem kipróbálni ezt a képcserésdit
Mert önbizalomhiányod van és visszacsatolást vársz. Amikor elküldöd a képet akkor fejben már azt pörgeted hogy "tetszik neki és izgalomba jön" és ezt a viszontreakciót várod, ami kondícionálódik benned.
Viszont ki kell ábrándítsalak... a válaszolók többsége nem nő, s a nők 99.99%-a amint a farokkép téma szóba kerül azonnal le fog tiltani. Inkább élőben próbálkozz (normálisan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!