Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nagyon elítélendő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon elítélendő ha egy nő minél több farkat akar "kipróbálni"?

Figyelt kérdés

Nagyon felizgat a gondolat, hogy minél több farok járjon bennem. Kisebb, nagyobb... görbe, egyenesebb...

Valóságban nincs hozzá bátorságom de eszméletlenül izgat a gondolat.

2020. dec. 17. 13:10
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
97%
Jól teszed, bárcsak találkoznék ilyen nőkkel. :)
2020. dec. 17. 13:42
 12/43 kisördög1 ***** válasza:
97%
Engem pl. izgatnak az ilyen nők!
2020. dec. 17. 13:46
 13/43 anonim ***** válasza:
42%
Manapság már nem r*bancnak hívják az ilyet, hanem erre a bevett kifejezés a "szeret élni " Bocsássátok meg nekem, de én maradok a r.bancnál. persze amíg nem teszed meg, nem vagy az :)
2020. dec. 17. 14:01
 14/43 anonim ***** válasza:
68%
Persze, ha férfi csinál hasonlót akkor menő, ha nő akkor r.ibanc...
2020. dec. 17. 14:04
 15/43 anonim ***** válasza:
22%

Ha egy lakatot minden kulcs nyit akkor az egy k@rva szar lakat, de az a kulcs ami minden lakatot nyit az egy k@rva jó kulcs...

2020. dec. 17. 14:09
 16/43 anonim ***** válasza:
86%
Nekem ugyanez, nagyon szeretnék sok nőt kipróbálni.
2020. dec. 17. 14:16
 17/43 anonim ***** válasza:
85%
14-es, szerintem igazad van, igazságtalan
2020. dec. 17. 14:26
 18/43 anonim ***** válasza:
74%
14. Ez olyan mint amikor egy férfi szűz az lúzer, ha egy nő szűz akkor az kincs. Valakik ilyeneket kitalálták azt közbe meg mindenki azt csinál amit akar. Nagy baj ha ennyire foglalkozol mások véleményével.
2020. dec. 17. 14:29
 19/43 anonim ***** válasza:
22%

Miért jön ilyenkor mindig elő ez a férfi-nő szöveg? Ugorjatok már át a felnőtt párkapcsolatok kategóriába meg nézzetek néha itt is körül. Egy csomó nő írja, hogyha a férfi sok nővel volt vagy voltak alkalmi parterei, akkor az nem kell, mert komolytalan.

Ugyanúgy ekéznek nők is férfiakat azért, hogy sok nővel voltak, mint fordítva. Szóval, teljesen felesleges a felháborodásotok.

(Arról meg ne beszéljünk, hogy akárhogy csavarjátok, de a lakatos sztori áll. Egy férfinak, még mindig többet kell nyújtani a szexért, mint egy ugyanolyan szintű nőnek.)

2020. dec. 17. 14:29
 20/43 anonim ***** válasza:
89%

Egészségedre :) Rajtad és a partnereiden kívül senkinek semmi köze hozzá. A hétköznapi értelemben ezt hívják klasszikus nimfomániának. A mindig új és új és még újabb partnerek izgatnak, szinte telhetetlenül. Ha elfogadod magad, nincs bűntudatod, nem feszélyez akkor semmi gond.

Swingerekben nagyon sok hasonló nővel találkozni, ott és akkor "kitombolják" magukat, de a hétköznapokban teljesen normális, rendezett életük van.

2020. dec. 17. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!