Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kétszer találkoztam ugyanazzal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétszer találkoztam ugyanazzal a nővel ugyanott az utcán véletlenszerűen, és mindkétszer nagyon szemezett velem. Szerintetek érdemes lenne leszólítanom, ha még egyszer összefutnánk?

Figyelt kérdés
Talán picit még mosolygott is, vagyishát tudjátok milyen az, ha egy nő nem konkrétan mosolyog, csak kiül az arcára, szemére ez a bájosság, pajzánság. Vagy nem tudom hogy írjam le. A nő egyébként idősebb nálam, olyan 28-30 körülire saccolnám, én pedig 21 vagyok. Szerintem ez egy egész jó kiinduló pont lenne a leszólításra, ha megint ugyanott látnám meg. Kár, hogy lehet, soha többé nem látom.

2020. dec. 17. 11:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 Nagyon egyetértek!!
2020. dec. 17. 19:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát jó, tényleg csak lássam még a hölgyet! Vidéken élek és a szomszéd kisvárosban láttam. Sajnos nem vagyok ott minden nap, pedig tuti direkt járnék arra minden nap, hátha. :) Egy bankból jött ki egyszer, és az áruház felé tartott, egyszer pedig az áruház felől jött.
2020. dec. 17. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!