Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ti olyan ciciket is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti olyan ciciket is kényeztettek ami nem tetszik, vagy csak a szépeket? Ha nem kényeztetiktek, sőt ignoráljátok annak mi az oka?

Figyelt kérdés
Szóval, igen nincsenek szép cicijeim ez tény, de baromi érzékenyek és már csak egy érzéki csóktól is megbolondulok konkrétan. A mostani páromat pedig nem érdeklik, sokszor még a melltartó is rajtam marad. Mit gondoltok, mi lehet a gond? Ha rákérdezek akkor tagadja és 1-2 napig tessék-lássék néha megmarkolja meg ilyesmi, de ennyi, utána megint feledésbe merül... Ez miért lehet? 26N

2020. dec. 17. 00:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert csak dugni akar, nem érdekli, hogy neked mi a jó!!

F

2020. dec. 17. 09:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egyszer volt dolgom olyan lánnyal, aki komolyan beindult a cici markolástól, simogatástól, kényeztetéstől. Azóta volt szerencsém gyönyörű formás mellekhez, de iszonyú hiányérzetem van amiatt, hogy egy lánynak sem volt kimondottan erogén zónája. Pedig én is imádom, ha már ettől kész van valaki. Szóval ahogy előttem is írták, ha érzékenyek a melleid az rengeteget dob rajtuk egy pasi szemében!
2020. dec. 17. 09:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én olyat, hogy csúnya cici, még nem hallottam, se nem láttam, a két szó üti egymást. A pasid pedig búza, el se tudom képzelni, hogy egy csajnak akár egy sima pettingnél ne lássam, csókolgassam és markolásszam a melleit. Főleg ha különösen szép, nagyobb mellekről van szó, de a kicsit is imádom.
2020. dec. 17. 09:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell okokat keresni, egyszerűen nem mindenkit érdeklik a mellek.
2020. dec. 17. 09:59
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Én bármilyen cicit,bimbót szivesen kényeztetek,de engem is sokkal jobban izgat a nagyobb,akár logós is,de csak természetes cici! Imádom nyaldosni,szopogatni,finoman harapdálni bimbót is!
2020. dec. 18. 05:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
szerencsére én még ilyen pasival nem találkoztam
2020. dec. 18. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!