Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni akarok a férjemmel amikor hazaér. Hogyan?
A szexuális életünk egy majdnem nem létező dolog. Viszont én nagyon kívánom. Mivel tudnám rávenni, hogy ne csak egy gyors menet legyen? Hosszú előjátékot akarok és hosszú szeretkezést.
Ha nektek nem lenne kedvetek soha mivel lehetne rávenni?
22/N
Mondjuk beszéld meg vele, hogy neked lennének erre igényeid.
Annyira nem értem, hogy egy kapcsolatban, főleg ami már házasság, miért nem lehet őszintén elmondani amit érzel, vagy szeretnél?
Nem dolgozik, nyugdíjas a betegsége miatt még 2 évig. Mászkál össze vissza egész nap, legtöbbet az anyjánál van segít neki mindenben (itthon ezt nem teszi meg). Én itthon vagyok egész nap, innen dolgozom, mosok, főzök, takarítok, tulajdonképpen a segge is ki van nyalva. Szóval általában a semmittevés után jön haza ami nem lehet indok a fáradtságra.
Tegnap szexeltünk legalább 10 percig.
Most tényleg komolyan ez volt a legjobb az összes közül?!
De tényleg...
Most súgom soha nem is lesz jobb. Mégis milyen megoldást vársz? Csodát? Valaki üssön rá a varázspálcával?
22 évesen a női biciklire is fel kéne álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!