Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért nem szeretitek a nagyobb mellű lányokat?Mivel jobb a kisebb mell? Pl. Az A vagy b kosár méret
Szerintem mindenkinek más izlése van, hogy ki mire gerjed. Én nekem h egy lánynak nagy vagy kicsi melle van vagy h nagyseggű vagy kicsi, homokóra vagy deszka az engem nem érdekel. Minden lánynak megvan a saját alakja. PL.: szerintem nem néz ki túl jól egy 140cm magas lány DD mellekkel. Én a minél karcsúbb lányokat szeretem és ehhez néha velejár h kicsik a lány mellei.
Meg szerintem azzal a legtöbben fiú egyetért velem h van egy mellméret ami már túl nagy és egyáltalán nem vonzó.
24/F
"Meg szerintem azzal a legtöbben fiú egyetért velem h van egy mellméret ami már túl nagy és egyáltalán nem vonzó."
szerintem ezzel kevesen értünk egyet. önmagában a mellméret miatt kevésbé, legfeljebb a vele járó szinte elkerülhetetlen lógás miatt, illetve ha az illető jóléte is számít, akkor a mellméret okozta hétköznapi problémák miatt.
Nagyon változó ki mit preferal.
A nagymellu nok noiesebbek sok férfi szerint es a termékenyseg jelképei a dundibb, nagyobb nelku holgyek. Szex kozben pedig izgató lehet a nagy mell, esetleg mellszex. Ezt kiemellu lányokkal nem lehet megtenni.
Van aki viszont a kisportolt, izmosabb, vékonyabb, kisebb mellu lanyokat szereti, mert azok nem lógnak stb.
Szerintem is picivel tobb férfi preferálja a nagyobb mellett, de van jócskán, aki a kicsit szereti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!