Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmissziv lanyok, a multban volt valami trauma nalatok ami miatt szubok lettetek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 22:10
1/11 anonim 

válasza:

Esetemben nagybátyám molesztált.
Furcsa, mert az incidens után inkább domináns lettem a való életben, konkrétan kontrol-freak, s a szexben is, habár szeretek szubmisszív lenni, ha nincs meg a biztonság, hogy minden leáll, ha azt úgy akarom, akkor nem megyek bele semmibe.
2/11 anonim 

válasza:

Nem léteznek ilyen lányok, akik itt válaszolnak, azok is férfiak, akik nőnek adják ki magukat.
5/11 anonim 

válasza:

persze, majd elhiszed, hogy lányok itt kérdéseket irogatnak ki..
Mellesleg az összes dom egy lúzer, szarul kereső p.cs, aki úgy akarja levezeti le a frusztrációját, hogy lányokat szadiz. Normális nő ilyennel alapból nem áll szóba
6/11 anonim 

válasza:

Bántott valaki?
Akarsz róla beszélni?
7/11 A kérdező kommentje:
Ne itt vitassatok meg legyszi
2020. dec. 15. 22:27
8/11 anonim 

válasza:

Én pl nettó 1,2 millát keresek és nem vagyok dom. Az lesz dom aki keres 140 körül és attól érzi magát férfinek, hogy egy lányt akar szadizni. Szánalmas az ilyen.
9/11 anonim 

válasza:

Ők az életben csicskák, ezért az ágyban akarnak kompenzálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!