Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így természetes vagy csak a szexre megy ki az egész?
2 hete vagyok együtt a barátommal,ő 24 éves én pedig 21.
Már régebb óta ismerjük egymást és nagyon szeret legalábbis ezt hangoztatja folyton .
Tegnap egy hosszabb és egy szenvedélyes csók után láttam hogy állt neki a pénisze de nem volt olyan féltünő .
Eddig még nem próbálkozott sem semmi
Csak olyan furcsának tartom ,ez így természetes vagy ti mit szóltok, mi véleményetek ?
Nem értem az összefüggést.
A merevedés természetes dolog, nem lehet irányítani. Örülj neki, hogy kíván téged. Ennyiből nem lehet tudni, hogy mit akar.
Honnan tudjuk, hogy mi a srác célja veled? De most komolyan :D
Annak meg örülj, hogy ennyire beindította a csókolózás veled, ez tök természetes dolog! ;)
Az hogy áll neki mikor csókolóztok csak azt jelenti hogy nagyon bejössz neki. Ez termeszetes reakció és nem egyenlő azzal hogy csak szexet akar, de nem is zárja ki.
Viszont kétlem hogy ha csak szexet akarna akkor veled lenne 2 hét után is ha még nem volt szex.
A farka felállhat, és ahogy megismert egyből a szexre gondolt, ezt hidd el,
ez nem korai szerintem, a fiatal pasik farka ha egészségesek gyakran feláll, egy jó smárolástól meg tuti,
inkább az a kérdés hogy mikor teszitek meg,
de gondolatai és erekciója had legyen már, ez azt jelenti tetszel neki, kiván, az a korrekt hogy nem próbálkozik, még vissza fogja magát,
szerintem,
Ez csak annyit jelent, hogy bejössz neki.
Te meg huszonéves fiatal nő létedre otthagyod szegényt álló phasszal?
Értem, korainak érzed a szexet, de egy kis kézimunka simán beleférne.
Legalább ismerkedjetek egymás testével, nem feltétlen kell ajtóstul rontani a házba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!