Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak számára nagyon kihívó/izgató edzőteremben cica nadrágot és sportmelltartót viselni?
Sokszor megkaptam már, hogy inkább bővebb ruhában kéne mennem🤷♀️
Szerintetek?
Nem mondanám nagyon kihívónak, hiszen pont oda való viselet. Ráadásul elég sok csaj ebben van. Én olyan lányt még nem láttam edzőteremben aki nem cicanadrágban van, hacsak nem volt nagyon elhízva. Szinte mindenki ezeket a színes mintás nadrágokat hordja. A sportmelltartó egy fokkal ritkább, azt inkább azok hordják akiknek nagyon jó az alakjuk, olyanból meg egy fokkal kevesebb van :) De pl. aki csoportos edzésre jár, és utána még bejön ezdeni, szinte minden abban vannak.
Hazudnék ha azt mondanám h nem szoktam megnézni a csinosabb lányokat, akik sportmelltartóban vannak, vagy formás a fenekük a feszülős naciban.. sztem aki ilyenkor nem tesz egy kis kitekintőt az vagy nagyon elhivatott testépítő, vagy meleg. Szóval azért ne csodálkozz, ha páran kicsit jobban megnéznek :D
14. Teljesen egyetértek veled
Én mondjuk egyszínű nadrágot veszek fel, sportmelltartót meg azért, mert alapból melegem van, és egy póló csak jobban melegítene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!