Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom ennyire a nyirkos, szagos női talpakhoz?
Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 18:24
1/9 anonim válasza:
nem kaptál rá választ se szombaton, se vasárnap, akkor majd pont hétfőn fogsz. találj már valami értelmesebb elfoglaltságot.
2/9 anonim válasza:
Már másképp fogalmaz,de a lényeg ugyanaz. Savanyú talpillat. Az ilyenek miatt megy el a kedve azoknak a nőknek is a lábfétistől,akik egyébként nyitottak lennének. Ez teljesen lelomboz minden lelkesedést.
3/9 anonim válasza:
Szeretem mikor a fősulis fiúkáknak savanyú lábszaga van.
Ilyenkor megszagolgatom, megnyalom majd rányomom a majonézt.
Ha neked is ilyen írhatsz.
Józsi bácsi
64F
140kg
180cm
4/9 anonim válasza:
Nme lehetne ezeket a trollokat kitiltani.???
5/9 anonim válasza:
Mert beteg vagy, azért. Keress szaksegítséget vagy menj el prostihoz, hogy kiéld a fantáziáid.
6/9 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi lennék kedves kérdező,hogy a valóságban volt e már részed ilyen élményben,illetve elő merted e adni ezt,így,ebben a stílusban egy nőnek?
Avass be kérlek,várjuk a válaszod!
7/9 anonim válasza:
Azt nem tudom megmondani,hogy miért vonzódsz,de azt tudom,hogy én szeretem ha foglalkoznak a lábaimmal.19L
8/9 anonim válasza:
#8 -as, te nagyon kedves és megértő lány lehetsz, ha még egy ilyen lábfétises kérdés alá is pozitívan tudsz kommentelni.
9/9 anonim válasza:
Mert még mindig itt trollkodsz a talpasaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!