Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elnyújtani az orgazmust?
Figyelt kérdés
Férfi és női oldal is érdekel. Férfiak például rá szoktak szorítani egy pontra, ez pontosan hol van? A nőknek van ilyen pontja?2020. dec. 14. 14:37
1/5 anonim válasza:
Én nem szoktam semmit szorítani, ha el akarom nyújtani akkor abbahagyom amikor érzem hogy közel vagyok az orgazmushoz és várok kicsit, majd újra folytatom
2/5 anonim válasza:
Késleltetni az ejakulációt? Farka tövénél elszorítod, miközben pumpál téged.
3/5 anonim válasza:
Elnyújtani nem lehet, de ha kipihent vagy, nagyon kívánod a partnert és rég volt már szex akkor nagyobbat - és hosszabbat - élvezel.
A faroknál a tövénél szorítják a húgycsőt hogy ne jöjjön ki a "cuccos", nem az ejakulációt nyújtják el vele.
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: de annak mi értelme? mármint bent tartani a "cuccost"?
2020. dec. 15. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!