Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel a szilveszteri buli kilőve, így elhívtak egy privát buliba. Két fiú, és csak én lány. Mindketten szüzek még, és azt akarják... Ismerem őket, de azért az durva lenne. Ugye? 18/l
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 14:08
11/19 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést egy srác írta
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. dec. 13. 16:29
14/19 anonim válasza:
18 évesen szűz voltál?? 🤣
Ne oktass itt mert fingod nincs a témában! A két kisfiú pedig egyszerűen meleg proli🤣
15/19 anonim válasza:
Engem nem szeretnél szuzteleniteni?
16/19 anonim válasza:
Ez csak a szokásos sztoris kérdés volt, de egyre gynegébb.
17/19 anonim válasza:
10-es. Te azért vélekedsz így mert tipikus pasi agyad van és semmi több. Te is a farkadban hordod az eszed! Ez egy nőnek akár megalázó is lehet,mert ha meg is történik az este,az ilyen fiatal kis cimborák majd mindenkinek elpletykálják hovy miket csináltak vele! Ez kinek ciki? Persze hogy a kis szűztelenítőnek,a srácok meg vihoghatnak majd rajta. Kb te is ilyen kaliberű vagy.
18/19 anonim válasza:
Latom sikerult feltuzelni a kedelyeket. 10es vagyok.
Az az igazsag, hogy nekem jol esett volna 18 evesen ha egy csaj megtanitja az alapokat, mas onbizalommal vagtam volna neki a csajozasnak. Es voltam annyira erett h ne pletykaljak es rohogjek azon mi tortent. Persze ez lehet nem mindenkinel van meg es tenyleg kozrohej targyava tenne szegeny kerdezot. Nem tudom. En csak arra biztattam hogy tegyen belatasa szerint. O ismeri a sracokat.
Es azt miert irtatok, hogy ha 18 evesem szuz voltam foggalmam sincs semmirol?
19/19 anonim válasza:
Ha azt érzed hogy meg szeretnéd tenni, akkor szerintem ne mások megerősítésére várj, ha pedig kételyeid vannak ezzel kapcsolatban, akkor csakis önmagad tudod eldönteni, hogy durva lenne e neked vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!