Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fájt a szüzességetek elvesztése? Úgy történt ahogy vágytatok rá? Jó emlék maradt?
2-es vagyok. Ne hallgass a hülyékre. De ha lelkileg megviselt tényleg ajánlom a terápiát, mert lehet jövőbeli kapcsolatokra rányomja a bélyegét az eset. Ha úgy érzed nincs hatással már az ügy a jelenedre, akkor rendben van.
Remélem jobban vagy és találtál valaki normálisat :)
Nem volt magánál. Nem orvost hívtak hozzá, hanem meggyőzték a szex gyógyító erejéről. :D
Lazán elsiklottunk amellett a mondat mellett, hogy "amikor betette", ugyanis ezt már csak így szokás: nadrágon keresztül csak úgy "betenni" szűzhártyástul. ő meg közben nem csinált semmit, mintha nem is vele történne.
Amúgy kisanyám, jegyezd meg hogy ha egy fiú egy buliban felhív magához az kulturált kifejezése annak, hogy lefekszel-e vele? Ha igent mondasz (márpedig te igent mondtál), az annyit tesz, hogy: rendben, szívesen lefekszem veled! Mint amikor meghívnak egy italra, az nem azt jelenti, hogy baromira szomjas az illető, hanem épp randira hív. Ennyire nem vagy te sem ostoba nyilván, csak sajnáltatni akarod magad.
Kedves kérdező, ne hallgass ezekre az okos válaszolókra. Ha olyan rosszul voltál, hogy nem bírták felkelni az ágyról, és a srác a beleegyezésed nélkül folytatta, akkor az bizony a nemi erőszak határterülete. Még akkor is, ha előtte fél órával levetted a nadrágod. A szex bármelyik pillanatában meggondolhatod magad, és ha felszólítod a másikat hogy hagyja abba, akkor köteles abbahagyni.
Elhiszem hogy rosszul lett a kérdező. Nekem van epilepsziás barátnőm, számát nem tudom hány rohamot asszisztáltam végig, olyankor nincs magánál, és azt csinál vele bárki amit nem szégyell. Nem tud beszélni, nem tud mozogni, csak bámul maga elé és rángatózik tíz percet, majd ÓRÁKIG nincs eszénél utána, abszurd dolgokat beszél, erőből nekimegy a falnak, nem ismer fel, stb., és utána nem emlékszik rá. És az epilepsziás rohamot történetesen az erős hangok, és a villódzó fény váltja ki.
De hogy a kérdésre is válaszoljak...
Nagyon fájt. Erősen véreztem, pedig nem voltam már fiatal.
Úgy történt ahogy vágytam rá, leszámítva a vérzést. Az elég lehangoló volt. A pasi csodásan kinyalt előtte, végig csak velem törődött, és nem várt viszonzást. A fájdalom nem durvaságból adódott, egyszerűen csak a szűzhártyám átszakítása fájdalmas volt.
Igen, jó emlék marad, annak ellenére is, hogy a pasival a kapcsolat további részére kesernyés szájízzel emlékszem vissza. A szüzességem elvesztése jó élmény volt a számomra, ami akkor történt az rólam szólt és értem volt, ezért mindig hálás leszek neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!