Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak van egy 15 éves lánya, aki iránt úgy érzem egyre inkább vonzódom. Néha úgy érzem, akár intim helyen is hozzáérnék vagy akár még annál többet is tennék, bár tudom nem szabadna. Mit tudnék tenni e helyzetben? 32/f.
Vágnálak ki a pcsába, ha a lányomat akarnád megkefélni.
N
Tisztelt Uram!
Legyenszíves megadni a lakcímét és a teljes nevét! Türhetetlen a maga gondolatmenete. Remélem majd nem lepődik meg, amikor a TEK nyit magára!
Üdv Pista
Mi a helyzet veletek...?
Sztem gyorsan találj ki valamit, admíg nem késő!!
Kérj segítséget!
Nagyon komoly bajba sodródhattok!
(Addig is legalább fantáziában éld ki magad, habarás-habverés orrba-szájba, hogy lenyugodj valamennyire!)
Első lépésként pont jó, hogy írtál ide.
Gondolom ez a vágy önmagától nem fog elmúlni!
Időnyerés képpen és gyorssegély képpen képzelegj arról, hogy ő már 19 éves, és együtt vagytok, és éppen nagyon-nagyon nagyot élvez a kezeid között és hálás neked, hogy megmutatod neki a nagybetűs életet és kezditek elölről az egészet ájulásig...
CSAK NEHOGY HOZZÁÉRJ!
Hahó, dec. 13. 11:30
Nekem úgy tűnik, hogy akarni azé' nem akarja. Pont, hogy küszködik.
De jó is annak, aki sohasem volt még lelkileg nehéz helyzetben, mert mindent meg tud oldani agresszióval!
Ha a stílusodat folytatom, vágnám(lak)...aki iyen primitív, érzéketlen, leegyszrrűsítő....
Amint látod nagyon is akarta, ki is nyalta. Leszrom, hogy indulatosnak, aggresszívnek, stb.gondolsz.Na de aki az én társam lenne elvileg és a kiskorú lányommal szexelget, az mehet a pcsába, de gyorsan. 1 másodpercet kap, hogy magától távozzon, különben két lábbal rúgom ki az ajtón. Szégyen az ilyen kiskorúakra izguló fsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!