Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz lehet, hogy a szteroidozo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet, hogy a szteroidozott, nagyon izmos férfiaknak komoly merevedési problémáik vannak, vagy kamu inkább?

Figyelt kérdés
Sok helyről hallottam már ezt az infót, hogy aki mindenféle szerrel nyomja magát, hogy izomkolosszus legyen, problémája lesz az erekcióval. Ennek ellenére mégis az ilyen férfiak mellett csak jó csajokat látok, az ismerősi körben is. Akkor most igaz ez, vagy sem? Esetleg a lányok bevállalják a kompromisszumot csak azért, hogy izmos pasijuk legyen?

2020. dec. 12. 09:13
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Ez csak a 40 kilós pasik szövege. Ezzel nyugtatják magukat.
2020. dec. 12. 09:14
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
voltam ilyen pasival és semmi ilyen gondja nem volt
2020. dec. 12. 09:15
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Nővéremnek volt egy kondis pasija 10 évig. Bírta kb. 5 percig az ágyban, és többször volt merevedési gondja a szerektől. Hiába van 17 centis farka.
2020. dec. 12. 09:16
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Aki szúrja magát annak van

Fehérje poroktól nincs

2020. dec. 12. 09:21
 5/10 A kérdező kommentje:

3as

De mégis 10 évig együtt voltak. Mondjuk az 5 perces menet nem feltétlenül a szteroidok miatt van.

2020. dec. 12. 09:27
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Elvileg a potenciára is hat
2020. dec. 12. 09:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
aki ennyire benne van a szerekben szed ezekre a gondokra még valamit.
2020. dec. 12. 11:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

bizony igaz. nekem egy kb 1 éve szteroidozó, tipikus konditermes figura 20 körüli srác mesélte, h nem igazán áll fel neki + összementek a golyói is kicsit.

na ... és olyan szinten agyalágyult, h kérdeztem tőle, nem akarja abba hagyni akkor a szteroidot, és azt válaszolta, h sebaj, de legalább jól néz ki és futnak utána a csajok.

nem akartam mondani neki h na igen, futnak, de minek?

úgyhogy ... én ismerek pár valós esetet, ezek alapján igenis durván hat rá.

2020. dec. 12. 11:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a dolog úgy működik, hogy a szervezet visszacsatolással szabályozza önmagát, így tartja egy adott szinten a tesztoszteront - mindig csak annyit termelnek a herék, hogy elérjék a normál szintet.

Tehát ha valaki külső forrásból visz be tesztoszteron hormont, annak a heréi kevesebbet fognak termelni, mert úgy érzékeli a szervezet, hogy épp elég, nem kell több.

Ha valaki ésszel, ritkán, rövid időszakokra, kúraszerűen csinálja, akkor csak átmeneti zavarokat fog okozni a leállás után, de a herék egy idő után visszaállnak a normál működésre.

De ha valaki túltolja, akkor a herék teszto termelő képessége tartósan károsodik, úgyhogy miután leáll a mesterséges tesztoszteron bevitellel, nem fog állni neki már a cerka úgy, ahogy kéne.

Onnantól már folyamatosan külső teszto bevitelre fog szorulni.

2020. dec. 12. 15:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Jó, de attól még valamennyire csak képesek a szexre, vagy teljesen impotensek lesznek? Én egy elég vékony, magas férfi vagyok, és sosem tudtam hízni, ami mindig is zavart, és emiatt gondolkoztam el rajta, de mivel amúgy sem vagyok egy nagy csődör, pont ettől félek, hogy csak tovább rontana a helyzeten a szer, kis mértékben is.
2020. dec. 12. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!