Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet, hogy a szteroidozott, nagyon izmos férfiaknak komoly merevedési problémáik vannak, vagy kamu inkább?
Aki szúrja magát annak van
Fehérje poroktól nincs
3as
De mégis 10 évig együtt voltak. Mondjuk az 5 perces menet nem feltétlenül a szteroidok miatt van.
bizony igaz. nekem egy kb 1 éve szteroidozó, tipikus konditermes figura 20 körüli srác mesélte, h nem igazán áll fel neki + összementek a golyói is kicsit.
na ... és olyan szinten agyalágyult, h kérdeztem tőle, nem akarja abba hagyni akkor a szteroidot, és azt válaszolta, h sebaj, de legalább jól néz ki és futnak utána a csajok.
nem akartam mondani neki h na igen, futnak, de minek?
úgyhogy ... én ismerek pár valós esetet, ezek alapján igenis durván hat rá.
Hát ez a dolog úgy működik, hogy a szervezet visszacsatolással szabályozza önmagát, így tartja egy adott szinten a tesztoszteront - mindig csak annyit termelnek a herék, hogy elérjék a normál szintet.
Tehát ha valaki külső forrásból visz be tesztoszteron hormont, annak a heréi kevesebbet fognak termelni, mert úgy érzékeli a szervezet, hogy épp elég, nem kell több.
Ha valaki ésszel, ritkán, rövid időszakokra, kúraszerűen csinálja, akkor csak átmeneti zavarokat fog okozni a leállás után, de a herék egy idő után visszaállnak a normál működésre.
De ha valaki túltolja, akkor a herék teszto termelő képessége tartósan károsodik, úgyhogy miután leáll a mesterséges tesztoszteron bevitellel, nem fog állni neki már a cerka úgy, ahogy kéne.
Onnantól már folyamatosan külső teszto bevitelre fog szorulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!