Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti azért utaljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti azért utaljátok a lábfétises pasikat mert nektek nem szép a lábatok?

Figyelt kérdés

2020. dec. 11. 19:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10 az nem én vagyok, ő engem is idegesít. Nekem gyenge lábfétisem van..
2020. dec. 11. 21:45
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

#9-es soha nem olvastam még lábfétisestől ilyen összeszedett gondolatokat! Minden elismerésem!

Én nem utálom őket, egyszerűen csak engem nem izgat fel az ha a lábamat csókolgatják. + nálam közrejátszik, hogy iszonyatosan csúnya a lábfejem. (hiába a pedikűrös, 1 hét után tele van bőrkeményedéssel, cipőváltáskor hólyagokkal, szóval kicsit sem szép). Jól esik, ha a párom megmasszírozza a talpam, de nem gerjedek be tőle.

Amit gyűlölök, az a nyomulás és valljuk be az eladó csoportokban videóért könyörgő kiéhezett férfiak igenis erőszakosan nyomulnak.

2020. dec. 11. 21:46
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
#12 -es: És ez még nem is volt részemről összetett. Ennél ez sokkal mélyebb, amit nem is lehet szavakkal 100% -ban leírni. Lényeg valami olyasmi, hogy alázatosság, alárendelődés, magasztalás...Legyen elég ennyi, hogy tudj valamire gondolni. :) Hiszek abban, hogy egy lábfétises tud úgy tekinteni és úgy érezni egy nő iránt, ahogyan egy átlag pasi nem. De ez nem leminősítés, hogy mi többek lennénk, dehogy. Csak bennünk van valami, ami lehet a másikban nincs. Tudunk többet is látni/érezni egy nőben, de ezt jó értelemben mondom, legalább is én személy szerint nem érzem a fétisem miatt magam kevesebbnek.
2020. dec. 11. 21:55
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
magyarul nalunk a no nem csak csocs es pina, tetotol talpig tudjuk szeretni. 7es voltam
2020. dec. 11. 22:24
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Kifejezetten szép lábaim vannak. Viszont a hideg ráz ki attól, hogy egy testrészt ilyen módon, egyoldalú szexuális örömforrássá tegyenek. Engem ez egyáltalán nem izgat. A durva eseteket pedig, a cipő szagolgatást, esetleg cipőbe végzett önkielégítést és társait pedig már betegesnek tartom.
2020. dec. 12. 02:32
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a sok lábas trollkodás miatt utaljak mar sokan :D
2020. dec. 12. 03:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szép lábam van, de amikor olvasom hogy savanyú így meg úgy elgondolkodom hogy én vagyok túl igényes magamra vagy csak kitalalnak ilyeneket
2020. dec. 12. 09:28
 18/20 anonim ***** válasza:
32%
#17: pörkölt mellé jó lesz savanyúnak. 😃😃😃
2020. dec. 12. 09:39
 19/20 anonim ***** válasza:
16%
"Hideg ráz ki" stb stb de szépek a lábaim. érdekes kamu vélemények. De ha cumizásról lenne szó egyikőjük sem lenne libabőrösek maga a gondolattól sem. Chh viccesek vagytok.
2020. dec. 12. 10:58
 20/20 anonim ***** válasza:
80%

#19-es olvass a sorok között:

"hogy egy testrészt ilyen módon, EGYOLDALÚ szexuális örömforrássá tegyenek."

Már ez a mondat sántít, miközben nagyon nem jellemző mindegyikre, hogy egyoldalúan kezelnének egy nőt, magát a lábát, vagy a lábai miatt. Ezek a mondatok árulják el az ilyen nőket, hogy vagy beteg esetekről hallottak, vagy ilyen tapasztalatuk van, vagy nem értik meg azt, amit kifejtenek egyesek, hogy ez nem csak ennyiből áll. Lásd a fentebbi 1-2 kommentelőt, aki elég szépen kifejtette a lényeget. Ha kézzel elégít ki egy pasit, az nem egyoldalú? Abban mit élvez a nő? A szex nem csak az egyidejűleg kölcsönösös örömszerzésről szól mindig, ott van az a rész, mikor orálisan elégítesz ki valakit, azt értelemszerűen a partnered kedvéért csinálod, mert élvezed, ahogyan ő élvezi. Igaz te is élvezheted, de nem ez a lényege mint tudjuk.

2020. dec. 12. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!