Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Amikor láttok egy szép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Amikor láttok egy szép formás, markolni való feneket, akkor folyton azt nézitek? Mit gondoltok? Ti, csajok?

Figyelt kérdés

Tehát tegyük fel, elsétál előttetek egy nagyon jó fenekű lány, akkor ti bámuljátok a fenekét?

És lányok, ha ti látjátok, hogy a párotok néz egy jobb fenekű csajszit, mint ami nektek van, mit gondoltok?

2020. dec. 11. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
igen, mert gyönyörködöm a látványban
2020. dec. 11. 16:16
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Folyton.
2020. dec. 11. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Termèszetesen megnèzem tetszik a formás fenèk passzos naciban tanga bugyiban nagyon jòl nèz ki szexi.
2020. dec. 11. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Megnézem hogy tetszik - azért nézem :) Egy szép autót is megnézel, mert úgy önmagában szép. Az hogy közben az fordul meg a fejedben hogy de jó lenne vezetni, beleülni már hangulat és kedv kérdése.

Bámulás... megnézzük, de úriember nem kezd el zavaróan stírölni.

2020. dec. 11. 16:50
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Megnézem igen, de nem nagyon

Asszony jobban beindul mikor lát egy izom pacsirta kis csávót, olyankor hazaérve mindíg meg kell raknom.

2020. dec. 11. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Nekem hajlamos rátapadni a tekintetem a szép fenekekre. Megőrülök a jó seggekért, főleg ha jó lábbal párosul (általában így van). Pont ma volt ilyen, bringázás közben megláttam egy lányt, aki épp az esti futásán volt. Ilyenkor képes lennék a helyijárat alá tekerni, annyira elbambulok. :)
2020. dec. 11. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Na, az ilyenek miatt utálok nyilvános helyen futni, mint a 6-os.
2020. dec. 12. 01:30
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
7: Úristen, nem ám tönkremész bele, hogy megnézem a feneked. Nem muszáj ám feszülős cicanaciban futni.
2020. dec. 12. 01:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt, ami szép azt megnézi az ember-fia, ez egy ilyen dolog, az már máskérdés, hogy feltünően teszed ezt, vagy csak oda pillantassz.
2020. dec. 12. 09:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megmodtam a páromnak, hogy nézze nyugodtan csak ne vegyem észre mert az ugy olyan megalazó mert akkor más us észreveszi
2020. dec. 12. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!