Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, álló vagy lógó pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, álló vagy lógó pénisz a szebb?

Figyelt kérdés
Ha esztétikai szempontból nézitek
2020. dec. 10. 23:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell ám lepontozni a #4-et. Nem küldött képet, tehát csak viccelt. Ahogy valószínű a #3 is.
2020. dec. 11. 09:54
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

3-as vagyok, én tutira mondom, hogy csak viccnek szántam, de ezek szerint nem jött át :) nem para, pár lepontozást elbírok :)

2020. dec. 11. 09:58
 13/22 anonim ***** válasza:
48%

#13 Pedig széljegyzet nélkül is érthető szerintem, hogy poénnak szántad csak. :)

#2 és #12

2020. dec. 11. 10:25
 14/22 anonim ***** válasza:
40%

Én voltam a 4-es versenyző, és valóban nem küldtem, és nem is szokásom, hogy kéretlenül kolbász szelfiket küldjek.

Viccnek szántam, ahogy a felettem lévő kolléga. 😀

Csak ja, nem ment át a jópofi. 🤷‍♂️😀

Sebaj, nekem tetszett a 3-as, és a saját spontán reakció is. 🤭🤭

2020. dec. 11. 11:55
 15/22 anonim ***** válasza:
53%

#15 Nekem is, egyértelműen poén volt mindkettőtöké :D Nem tudom más miért nem értette...

2020. dec. 11. 12:18
 16/22 anonim ***** válasza:

"Aztán miért ne lehetne szép? Mert azt mondod 5ös?"

Igen.

De komolyan, ez milyen kérdés? A véleményünkre volt kíváncsi az OP, én leírtam a sajátomat. Most az a problémád, hogy nem hangsúlyoztam ki, hogy ÉN SZEMÉLY SZERINT nem találom szépnek a phaszt?

2020. dec. 11. 14:16
 17/22 anonim ***** válasza:
40%
A többieknek mondom: világos, hogy a 3. és a 4. válaszoló vicceskedni próbált, de ettől még nem voltak viccesek. Gondolom, ezért kapták a lepontozást. (Meg azért, mert nem is a kérdéshez szóltak hozzá.)
2020. dec. 11. 14:23
 18/22 anonim ***** válasza:
53%

bocsánatodért esedezem, hogy ennyire futja csak a humoromból, de szerencsére van, aki tudja értékelni és nem ennyire savanyú mint te 🤷

2020. dec. 11. 14:44
 19/22 anonim ***** válasza:
40%

Hát olybá tűnik, hogy a többség pont annyira savanyú, mint én, hiszen pirosban pompáznak az eredeti válaszaitok. De egyértelmű, hogy velünk van a baj, nyilván.

Mondjuk kíváncsi lennék, te mennyire tudnád értékelni/tartanád murisnak ezeket a megjegyzéseket, ha női felhasználóként már 50 dickpic-en lennél túl itt, gyakorin (hogy más platformokat ne említsek).

2020. dec. 11. 15:17
 20/22 anonim ***** válasza:
63%

Azt bírom, elítéli itt mindenki a farokképküldőket (persze köztük én is), de mikor írom, hogy csak vicceltek és egyik sem küldött, az is le van pontozva...😔

Tipik van rajtad sapka vagy nincs rajtad sapka 😅

2020. dec. 11. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!