Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nap végére mitől lesz csupa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nap végére mitől lesz csupa nedv a tangám?

Figyelt kérdés

Igazából semmi olyan nem történik velem, viszont nap

végére mégis olyan nedves az egész, hogy

konkrétan tocsog..

Nyáron is félve, de felveszek szoknyákat, viszont mindig attól tartok, hogy megérzik az illatát, hogy nedves vagyok, főleg tömegközlekedésen, ahol nyáron alapból meg lehet sülni, mindenki egymás hegyén hátán van+ nyilván nem teljesen össze zárt lábakkal ülök, hogy ne pálljak be teljesen, vagy értitek😆

Valakinek van hasonló tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Mi izgathat fel ennyire?

2020. dec. 9. 15:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
76%
Fertőzésed van.Nekem van,hogy itthonra nem használok betétet,de nem nedvedzik a puncim. Vagy nagyon sok a folyásod,vagy valamit elkaptál.Erre van a betét pls
2020. dec. 9. 17:14
 22/33 A kérdező kommentje:
#21 Évek óta ez van, azóta már nyilván voltam nőgyógyásznál, de egészségesnek tartott
2020. dec. 9. 17:25
 23/33 anonim ***** válasza:
87%

Oké, pasi vagy, vágjuk.

Minden nő tudja, hogy a hüvely öntisztító. Mindig van valamennyi(emberenként változó)folyásunk,sokszor átlátszó ami olyan mintha nedvesek lennénk.

19/N

2020. dec. 9. 17:29
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Izzadság (nyáron kinél nem?) és természetes hüvelyi folyás nem "nedvesedés" - utóbbi izgalmi állapotban indul meg, azt meg csak észre vennéd. Ha viszont szokatlanul bőséges, akkor keresd fel a nődokidat. Ez már bőven elég indok (bőséges spontán folyás), majd vesz kenetmintát és megmondja mi a gond.
2020. dec. 9. 17:30
 25/33 A kérdező kommentje:

23.

Tudom, hogy mi a fehérfolyás, és hogy mi a nedvesség😂

24.

Eléggé bőséges, pont ezért írtam ki a kérdést

2020. dec. 9. 17:31
 26/33 anonim ***** válasza:
81%

Ha tudod hogy mi az akkor meg a kérdésed értelmetlen

Nődoki, ha nincs gáz akkor betét, ennyi.

2020. dec. 9. 18:54
 27/33 anonim ***** válasza:
82%
Miért lett törölve a válaszom,lol.Fixen pasi vagy,ha nő lennél tudhatnád,hogy a hüvelyi folyás nem feltétlen fehér,és,hogy rendellenes a bő folyás
2020. dec. 9. 19:11
 28/33 anonim ***** válasza:
84%

Az enyémet is törölték. De leírom mégegyszer.

"Tuti hogy pasi vagy. Kamu a kérdés, egy 18 éves lány aki nem ismeri a saját testét? Vagy értelmileg alulmaradott vagy ha nem kamus. Mert nem létezik hogy ne legyél tisztában az izzadság, folyás és nedvesedés fogalmával..."

2020. dec. 9. 19:27
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Kép a bugyiról, h lássuk mennyire medves, h megmondhassuk h oké- e így?
2020. dec. 9. 22:19
 30/33 anonim ***** válasza:
2020. dec. 10. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!