Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne felvilágosítani a nőket a valódi péniszmérettel kapcsolatosan?
Teljes képzavarban vannak a méretet illetően. Ismerőseim zöme azt hiszi, 16-17 cm az átlag méret.
Megkérdeztem ezen nőket, hogy lemérték-e a partnereinknek pontosan a méretüket? 95% nem mérte le. Azt mondják, hogy onnan tudják a méretet, amit a pasijuk mondott nekik. Nem foglalkoztak méréssel. Sokuk azt mondja, 17-18 cm a partnere mérete.
Köztudott a mérések hiányában, hogy ez hiteltelen információ, másrészről tudjuk, hogy a nők szemmértéke klasszikusan tragikus, simán elhisznek egy 14-15 centiset 17-18nak.
Ráadásul az összes környező országban 13-14 cm közti az átlag méret. Miért pont hazánk lenne az egyedüli kivétel 16,5 cm-rel egy kutatás szerint? Mint kiderült, bemondásos volt az a kutatás is.
Őszintén, miért jó hazudni ebben? Miért jó elhinni, hogy adott pasinak nem "csak" 14 cm, hanem elmondása alapján 17? Változtat ez a tudat az élvezeti faktoron, hölgyek? Aligha. Sőt, nem. Viszont ez által, hogy pontatlan adatokat írtok fórumokon, mondtok a valóságban, kisebbségi komplexusba taszíthattok addig tök normális önbecsüléssel rendelkező, egyébként is teljesen normális mérettel (pl 13-14-15 cm) rendelkező férfiakat.
Nem a szexuális kultúra, fantázia, kreativitás a mérvadó manapság, hanem centikkel hadakoztok?
Nekem "csak" 15/4.5, nagyon szép barátnőim voltak és mindegyiket kellőképpen, maradéktalanul kielégítettem. Sosem kattogtunk azon, hogy lehetne nagyobb is. Ti miért ebben méritek a férfiasságot?
Én azt tapasztaltam eddig, "megvédve" a nőket, hogy egyik partnerem sem mérte meg, még csak meg sem kérdezte, hogy mekkora.
Amúgy 14cm, de még egyszer mondom, a nők jelentős részének az érzelem, a kötődés, a minőségi szex, ami fontosabb.
Nyilván vannak kivételek, de szerintem az 5-10% lehet. 47/férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!