Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amelyik nő nem tud elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik nő nem tud elélvezni az csak egy kislány szintjén van?

Figyelt kérdés

Sokszor lehet azt olvasni, hogy a férfiaknál elvárás hogy pontosan kontrollálják a testüket, uralják hogy mikor élvezzenek el.

Ezért gondoltam, hogy nőknek legalább azt kellene megtanulniuk hogy bekövetkezzen náluk az orgazmus.

Szerintem nem igazsgágos az a szemlélet hogy a férfinak mester szinten kell lennie, amíg a nőnél még a legalapvetőbb szint sincs megkérdőjelezve vagy egyenesen a férfiak vannak hibáztatva miatta.

2020. dec. 9. 10:35
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
33%

30:mármint így gondolod hogy aki téged nem tud elelveztetni az nem ért a nőkhöz, de aki igen az meg ért.

Ez alapján te vagy a női nem referenciája.

Nos, úgy szeretem ezt a sok szerény embert

2020. dec. 11. 06:15
 32/36 anonim ***** válasza:
91%
A nőhöz érteni... Mit is jelent ez. A szex egy kétszemélyes történet. Tehát egymásra kell érezni, akár lehet is egymásnak jelezni, hogy mi és hogyan jó a másiknak. Sosem értettem, ha azt hallottam, hogy egy nő megjátszan magát. Ez csak megfelelési kényszer. Szépen rá kell vezetni a másikat, hogy mi és hogyan jó nekem. Ha pedig ez nem működik, akkor nem sok értelme van az együttlétnek...
2020. dec. 11. 06:21
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Megjátszottam én is az orgazmust elég hosszu ideig..élveztema sexet orgazmus nélkül is de a pasinak valami mániája volt hogy nekem nem jo és azért nincs orgazmusom..mivel nagyon nem volt kedvem ezen folyamatosan vitázni meg sex után azt nézni neki ez mennyire rosz jobbnak láttam ha megjátszom..aztán egyszer összejött,nem tudom mitől és elsirtam magam sex után,akkor mondtam el neki..azóta rednszeresen van orgazmusom ugyanazzal a férfival és mai napig nem tudom azelőtt miért nem volt(közel 2 évig)mindig mindent ugyanugy csináltunk és előtte masztival mindig elélveztem...az is durva hogy 20 év után a napokban először volt ugy orgazmusom vele hogy hogy nem hatolt belém csak izgatott kézzel..hogy eddig miért nem?foggalmam sincs...
2020. dec. 11. 09:26
 34/36 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem azért, mert odafigyel rád, és arra, hogy neked mi a jó.
2020. dec. 11. 09:46
 35/36 anonim ***** válasza:
58%
A nők kicsit máshogyan vannak huzalozva. Általában kevésbé "perverzek", nem azok a típusok, hogy "a legyet is, röptében", ezért evidens, hogy nehezebben élveznek. Megfigyeléseim szerint azok tudnak igazi orgazmust átélni, akik szerelmesek vagy nimfomániások.
2020. dec. 13. 12:14
 36/36 anonim ***** válasza:
89%

Nem olvastam minden kommentet, mert kicsit sokminden van itt, de leírom a tapasztalataim nőként.

Értem mire gondolsz és valóban ebben az egészben van valami tanulható. Hogy hogyan engedd el magad, hogy te mit csinálj magadnak közben, a partnert hogyan irányítod. De ez olyan, hogy csak a tapasztalat és az önismeret segíthet, meg kell egy jó partner is persze. A nők nagy része azért van ezzel bajban, mert míg nálatok elvárás, hogy kontrolláljátok magatok, nálunk társadalmi nyomás pl. hogy ne kalandozzunk, ne maszturbáljunk, legyünk ártatlanok, ne legyen sok partner és ne adjuk magunk könnyen. Ilyen elvárások mellett nehéz nemileg kiteljesedni. Én pl. nagymamámmal élek együtt és hallom eleget a dolgokat. Első pasimnak meg imponált a tapasztalatlanságom, nem segített a nőiességem megtalálásában,meg azt se erőltette, hogy nekem is jó legyen, mondván nem minden nőnek megy és kész.

Utána viszont minden partneremtől tanultam valamit. Még van mit tanulni persze, de már minden új partner esetén hamarabb összejön a dolog.

Szóval én azt mondom a társadalmi nyomás abszolút nem jó közeg a nőknek a tanulásra, bár már sokkal jobb, mint régen volt és javuló tendencia mutatkozik. De a férfinek mindenképp segítenie kell ebben a nőt, nem eldobni, elítélni vagy kritizálni bármi miatt. De az is tény, hogyha a nőben nincs ilyen önmegismerési igény, vagy az erkölcsi gátjait nem akarja feloldani, akkor nemigen fog menni a dolog.

2020. dec. 14. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!