Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nő nem tud elélvezni az csak egy kislány szintjén van?
Sokszor lehet azt olvasni, hogy a férfiaknál elvárás hogy pontosan kontrollálják a testüket, uralják hogy mikor élvezzenek el.
Ezért gondoltam, hogy nőknek legalább azt kellene megtanulniuk hogy bekövetkezzen náluk az orgazmus.
Szerintem nem igazsgágos az a szemlélet hogy a férfinak mester szinten kell lennie, amíg a nőnél még a legalapvetőbb szint sincs megkérdőjelezve vagy egyenesen a férfiak vannak hibáztatva miatta.
30:mármint így gondolod hogy aki téged nem tud elelveztetni az nem ért a nőkhöz, de aki igen az meg ért.
Ez alapján te vagy a női nem referenciája.
Nos, úgy szeretem ezt a sok szerény embert
Nem olvastam minden kommentet, mert kicsit sokminden van itt, de leírom a tapasztalataim nőként.
Értem mire gondolsz és valóban ebben az egészben van valami tanulható. Hogy hogyan engedd el magad, hogy te mit csinálj magadnak közben, a partnert hogyan irányítod. De ez olyan, hogy csak a tapasztalat és az önismeret segíthet, meg kell egy jó partner is persze. A nők nagy része azért van ezzel bajban, mert míg nálatok elvárás, hogy kontrolláljátok magatok, nálunk társadalmi nyomás pl. hogy ne kalandozzunk, ne maszturbáljunk, legyünk ártatlanok, ne legyen sok partner és ne adjuk magunk könnyen. Ilyen elvárások mellett nehéz nemileg kiteljesedni. Én pl. nagymamámmal élek együtt és hallom eleget a dolgokat. Első pasimnak meg imponált a tapasztalatlanságom, nem segített a nőiességem megtalálásában,meg azt se erőltette, hogy nekem is jó legyen, mondván nem minden nőnek megy és kész.
Utána viszont minden partneremtől tanultam valamit. Még van mit tanulni persze, de már minden új partner esetén hamarabb összejön a dolog.
Szóval én azt mondom a társadalmi nyomás abszolút nem jó közeg a nőknek a tanulásra, bár már sokkal jobb, mint régen volt és javuló tendencia mutatkozik. De a férfinek mindenképp segítenie kell ebben a nőt, nem eldobni, elítélni vagy kritizálni bármi miatt. De az is tény, hogyha a nőben nincs ilyen önmegismerési igény, vagy az erkölcsi gátjait nem akarja feloldani, akkor nemigen fog menni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!