Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Adott egy jó kiállású,jóképű pasi aki tetszik nektek. Agyba bújáskor kiderűl,hogy a farka csak 9 cm mereven.Mit tennétek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 8. 22:26
1/11 anonim válasza:
Szexelnénk? Biztos nem puzzle-t raknánk
2/11 anonim válasza:
Előtte lecsekkolom. Úgy nem bújok àgyba hogy nem csókolózunk, simogatjuk, fogdossuk egymást.
Ha érzem hogy kevés akkor nincs szex.
Van akinek elég lenne nekem nem. Semmit nem éreznék úgyhogy nem is próbálkoznèk. Nekem 16 felett jó kb max 20 ig
Nem szeretem a maszatolást. Azt szeretem ha alaposan megdugnak.
3/11 anonim válasza:
Hát ha már ott vagyunk ebben a helyzetben én lefeküdnék vele és maximum ha nagyon nem élvezem a dolgot szépen, kultúráltan megmondanám neki, hogy ne haragudj de ebből nem lesz több. 20/L
4/11 anonim válasza:
Kibnam mint macskat szrni nem vok leszbi
5/11 anonim válasza:
Volt ilyen sajnos...
Mivel már "ott" voltunk megtörtént a dolog, de többé nem kerestem.
7/11 anonim válasza:
Sokmindentől függ.A pasit akivel sexelek ugy igazából nem érzem,nem tölt ki vagy hogy fogalmazzak mégis van orgazmusom és jó vele a sex más miatt.Nem mértem neki igy foggalmam sincs mekkora mert addig mig nekem jó magasról...
8/11 anonim válasza:
Megkérdezném: "mondd kisfiú, nem láttad azt a helyes férfit, aki még az előbb itt volt?"
9/11 anonim válasza:
1 probat megerne, akkor mar szexelnek vele
10/11 anonim válasza:
Szexelnék vele, nem érdekel a méret. Ha jó vele, folytatnám is, ha nem, akkor meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!