Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok?
Figyelt kérdés
Mit szolnatok ahhoz hogyha megtudnatok egy regi fiu baratotokrol akiben megbiztok hogy szexualisan vonzodik hozzatok? De persze normalisan viselkedik ettol fuggetlenul, de peldaul rendszeresen felall neki ratok ha veletek van, stb.
Negativ vagy pozitiv hatassal lenne arra ahogyan tekintenetek ra?
2020. dec. 8. 22:08
1/8 anonim válasza:
Igazabol, teljesen megertem es sajnalom, ha ez van. Nekem volt par friendzoned baratom, akik nagyon jol tudtak tartani, azt, amit megbeszeltunk, de nem szeretnem, ha egyikunknek is kellemetlen lenne a szitu. Ha bantja a dolog, engedjuk el egymast, ha neki ugy jobb.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szo hogy beled szeret, csak szimpla szexualis vonzalom, nem akarna semmi tobbet attol toletek.
2020. dec. 8. 22:13
3/8 anonim válasza:
Aki ilyen fiú-lány barátságokban hisz, jobb ha hozzászokik a gondolathoz, hogy a "haversrác" éjjelente a facebook képeire facsarja a répát...
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem sok lany baratom van, koztuk csak egyetlen egy van akinek tenyleg masztizom a kepeire 😂😅
2020. dec. 8. 22:19
5/8 anonim válasza:
Semmit, annak függvénye hogy bejön-e nekik a srác vagy sem. Az hogy rendszeresen rá veri fantáziában... öhöm... s ezt szerinted honnan tudná meg a lány? Odaállsz elé és azt mondod neki hogy helló rád szoktam kiverni? Na mert akkor garantáltan menekülni fog a csaj.
6/8 anonim válasza:
Hidegen hagyna. Ha jó pasi lehet kipróbálnám, ha nem akkor mez menne minden tovább a régiben.
7/8 anonim válasza:
Jólesne, hogy vonzónak talál. Szerintem negatívan nem hatna rám, ha tényleg csak barátként tekintek rá. Ha esetleg én is többet érzek iránta lehet még provokálnám is és lehetne belőle több. 21/L
8/8 anonim válasza:
Hát volt ilyen, először csak mosolyogtam rajta, mert elkezdett közeledni felém mint nőhöz, s nem úgy mint baráthoz, de később már annyira túlzás volt a közeledése, hogy megszakítottam vele a barátságot is mert nem akarta megérteni, hogy én tőle nem akarok mást csak barátságot! 😕 Amúgy oké lett volna több is mint barátság, csak nekem nem tetszett a pasi! 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!