Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha lenne egy percetek kiállni a világ elé mi lenne az amit minden férfinak elmondanátok a szexről?
Nem vagyunk szexautomaták: nincs olyan, hogy bedobod a virágot vagy vacsorát, vagy amit te a szex "ellentételezéseként" értelmezel, és öledbe pottyan a szaftos p.nci.
Ha kívánunk, akkor a lakásba belépve széjjelszedünk, tökmindegy, hogy egy komplett rózsa - vagy orgonabokor is van-e nálad vagy sem, ha pedig fáj a lelkünk, mert megbántottál, akkor nem ettől fog elmúlni, és shift+delete - el törlődni a probléma.
Többségünknek a szex nem helyreállító művelet a konfliktusok után, hanem a kiegyensúlyozott kapcsolat és a harmónia romantikus vagy szenvedélyes / mocskos kifejeződése.
Szerintem ez a legjobb kérdés amit valaha itt olvastam
Én azt üzenném a férfiaknak hogy legyenek nyitottak a kommunikációra hallgassák meg a partnerüket és figyeljenek rájuk
A másik oldalról meg a férfiak is mondják el mit hogy szeretnek
Nincs hüvelyi orgazmus. Nem létezik. Amit annak hittek, azért is a csikló felel. Fejezzétek be a nyomasztást azzal, hogy olyat vártok el, ami nem létezik.
Olvassatok a témában, mi is azt tesszük, és tök jó, ha mertek velünk beszélgetni is róla!
( [link] )
Hüvelyi orgazmus pedig van. Az, hogy nem mindenkinek jön össze, az más kérdés. Persze az eleve problem, ha elvárás van a szexben egyik vagy másik féltől (kivéve ha az elvárás a nyitottságot, kommunikációt, és aktivitást foglalja magában).
Párdon, 23-as!
A nők fele annyira sem kommunikatívak,mint pl én. Nem csak h nem mondanak dolgokat,egyenest titkolnak ezt-azt. Amúgy van, akinek elmondod hogyan szeretnéd, s ezzel szemben ő hogyan csinálja, és elmegy a kedve mert éretlen, és a kérést destruktív kritikának fogja fel.
24-es!
Hagyjuk már az ilyen 30. osztályú csöves újságírók kamu cikkeit!
Pubmed, Scientdirect, NCBI, Nature.com stb valódi tudományos publikációkat szabad csak elfogadni, de azt sem vakon.
Van női nemiszervem és sacc/kb képben vagyok vele, hogyan és hányféleképpen tudok általa élvezni. Sajnálom, ha személyes kritikának vagy támadásnak éled meg amit ide nők írnak. Nem igazán érdekel, milyen forrást tartasz hitelesnek, ha egyszer az a kérdés, ki mit tart fontosnak, amit a férfiakkal megosztana... Nem a meggyőzésetek a cél, hanem azt kérdezte a kérdező, hogy nekünk mi volna a fontos, amit szeretnénk veletek megosztani.
Ezúttal bennünket nem kell meggyőzni arról, hogy te jobban tudod, mitől döglik a légy (vagy élvez a p.nci - ami nekünk van, neked pedig talán nincs), mint mi.
Egyébként itt is lehet szemezgetni (doi: 10.3402/snp.v6.32578 ) ha érdekel, kik mire jutottak eddig a témában, de most nem a felvilágosítás volna a lényeg, hanem a mi szubjektív véleményünk. És mivel halomszámra záporoznak ide is a szorongó nők kérdései arról, hogy mit csináljanak azok, akiknek sehogy sem jön össze a hüvelyi orgazmus, de a pasijuk ezt várja el tőlük, akkor szerinted az a megoldás, hogy tirádázol, hogy a hiba az ő készülékükben van, vagy örülsz, mint majom a farkának, ha te már találkoztál olyannal, aki elvileg(!) külső stimulálás nélkül is tudott élvezni aktus során - merthogy az alap konfigurációnk szerint nem ez lenne az evidens? Miért olyan nagy sérülés az az egódnak, ha utánanézel és kiderül, és kutatások tömegei is azt hozzák, hogy a nők nagyon túlnyomó többségének szinte soha nincs vaginális orgazmusa (nemhogy rendszeresen! minden aktusnál! ráadásul többször!!) ? Nem gondolkodtat el,hogy ha eddig 25/25 partnered élvezett sorozatban hüvelyen keresztül, akkor valami nem kerek...?
érdekes hogy pubikáltak ilyet.. akkor én űrlény vagyok mert nekem van hüvelyi orgazmusom....
amit meg elmondanák.. vannak nők nemi erőszak fétissel. nem kell mindig gentlemannak lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!