Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem jön be nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem jön be nagyon Donáth Anna?

Figyelt kérdés

Egyszerűen imádom azt a nőt, a kisugárzása, a kinézete a mosolya, minden olyan tökéletes. Szerintetek lenne nála bárkinek is esélye, mi halandók közül?

Hogy lehetne közelebb kerülni hozzá?

Nektek is nangyon bejön?

2020. dec. 8. 09:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, örülök, hogy csak 1 troll talált be. A politikai vonatkozásokat továbbra is szívesen várom a hármastól, mert igenis érdekes téma szerintem.És ennyi off szerintem beleférne, hogy jól körbejárjuk a témát.
2020. dec. 8. 11:27
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Cuki a cica nagyon.

Talán nem is az, hogy annyira gyönyörű, hanem az, hogy van benne valami, ami rettenetesen vonzóvá teszi.

Én úgy tudom hogy ő bi, mert a lányokat is csípi, de nem rég ment férjhez.

Nincs ezzel semmi gond. A bi nők nagyon aranyosak.

Gyöngédebbek, kedvesebbek, érzékiebbek.

2020. dec. 8. 12:10
 13/19 anonim ***** válasza:
17%
Annàcska egy ritka primitív ”nô",buta, mindig kamuzik, nárcisztikus, passzív-agresszív,kb. olyan, mint az apja.
2020. dec. 9. 03:30
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

"Hát,hogy olyan jogokat akarnak kiterjeszteni amik nem férnek bele szerintem a normalitásba"

Ja, az egyenlő jogok nekem is sok. Rabszolga tartás kéne, szerintem is.

Mondjuk ha a fideszt konzervatívnak vesszük, akkor Mo.-on csak konzervatív párt van. Nem nagyon látni más pártot, ami a fidesznél liberálisabb, mármint náluk szokás a drogos meleg orgiákra járni.

Gondolom valami beavatás lehet a cucc.

2020. dec. 9. 03:53
 15/19 anonim ***** válasza:
92%

Álljunk meg egy szóra.

Nem a politikai tevékenysége volt a kérdés, hanem az, hogy milyen ő mint nő.

Ne keverjük e kettőt.

Mint nő, úgy NB1, mint politikus, úgy viszont NB3.

2020. dec. 9. 12:20
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is bejön eléggé. Nem mindig értek vele egyet, de ha személyesen rám parancsol, hogy rászavazzak én megtenném neki. És sok minden mást is:D
2020. dec. 9. 18:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Bejövős nő igen
2021. júl. 7. 09:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Megdugnám
2021. júl. 8. 08:25
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

A kedvencem volt, de Orosz Anna bejött a képbe. Momentumos. Annyira szép szeme van.

Donáth Anna nem tudom miért vonz engemet is, nem tudok semmit sem kiemelni. Gondolom ezért tették be és még Orosz Anna is ott van. Egyébként engem nem befolyásol sosem szavaznék a Momentumra, engem...mármint krumpliért biztosan, de amúgy nem.

2021. júl. 14. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!