Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok ha a barátotok vágya ez lenne?

Figyelt kérdés
25F vagyok, feleségem 20. Jó a szexuális életünk de nekem évek óta az az egyik vágyam, hogy "slutwife" ot csináljak belőle. Van egy 40-es ismerősöm, azt akarom, hogy cumizza le előttem, találkozzanak és mesélje el utólag, hogy mit csináltak stb.
2020. dec. 7. 23:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%
8-as vok megint: szerintem ne adj feltétlenül itt mindenki véleményére... Sok az álszent ember, aki nem meri magának se bevallani, hogy ez tetszene neki adott esetben.. Kinek ne tetszene ha néha kalandozhatna egyet, úgy, hogy még a párjának is örömet okoz ezzel!?
2020. dec. 7. 23:26
 12/21 anonim ***** válasza:
65%

Egyszer régebben volt egy hasonló párom. Azt akarta, hogy három haverja dugjon egyszerre. Belementem, előtte bepiáltam, sokkal jobb lett mint gondoltam. Másnap baromi fejfájás, harmadnap kurúgtam a pasit. Nem kérek priviket. Köcce

32N

2020. dec. 7. 23:28
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Ez valami betegség? Ha szeretek valakit nem akarom hogy mást szopjon le, édes istenem
2020. dec. 7. 23:33
 14/21 anonim ***** válasza:
24%
Mutatsz róla valami izgit? :)
2020. dec. 7. 23:35
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
Felteszel egy kérdést, hogy más hogy van vele, aztán meg le tipikus korlátolt-ozol embereket, mert nem ugyan olyanok mint te? Szerintem nem normális, hogy a 20-éves még szinte gyerek nő a feleséged, akivel évek óta ezt tervezed (aztán te is mondod, valszeg nem csináljátok meg, de azért mások korlátoltak), és tárgyként emlegeted hogy 'mit csinálsz belőle', és "slutwife" megnevezést használod, és erről az egészről kérdést teszel fel. Csináljátok, ha ez mindkét fél szíve vágya, de te is úgy látod, hogy nem az. Miért lenne olyan különleges, hogy másnak sem? Elképzelni el tudok persze ilyen szituációt, de a való élet azért jóval emberibb, rengeteg érzelemmel, két személy összefonódásával...
2020. dec. 7. 23:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatoddal teljes mértékben egyet értek. A többivel nem, köszönöm a véleményed.
2020. dec. 7. 23:43
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ti nem tennétek ilyet -> korlátoltak vagytok.

Mi sem fogjuk megtenni -> mi nem vagyunk korlátoltak."

Mi is köszönjük a véleményed.

2020. dec. 8. 02:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem azért nem fogjuk mert nem fér bele hanem mert nagyon jó a kapcsolatunk és lehet negatív hatással lenne rá :) de nem vitatkozok valoszinüleg egy szüz 15 éves fiuval :)
2020. dec. 8. 08:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Mások esetében ez nyilván fel sem merülhet, csak a korlátoltság. Bezzeg nálatok. Ó. Ma is tanultam valamit. 40N (a #17 is én voltam, a #15 viszont valaki más, kicsit árnyaltabban gondolkodik nálad, és a legtöbb 15 évesnél is)
2020. dec. 8. 08:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennék benne ilyesmiben és elég rosszul esne, ha 'slutwife' szóval illetne.

Sok mindent kipróbáltunk a barátommal a másik kedvéért, köztük a hármast, de ostobaság korlátoltnak hívni mást, csak mert más szexuális igényei vannak.

24/L

2020. dec. 8. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!