Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztésekor már tág hüvely létezik?
Figyelt kérdés
A szűzhártyám átszakítása fája, viszont azt mondta a barátom, hogy tág a hüvelyem. Ő már volt előttem pár lánnyal, azt mondta, ők szűkebbek voltak. Ez lehetséges? Van, hogy nem a szextől tágul ki a hüvely, hanem alapból tág?2020. dec. 7. 18:51
2/9 anonim válasza:
A hüvely se egyforma lehet a tiéd nagyobb!
3/9 anonim válasza:
A hüvely nagysága egyéni adottság. És az is befolyásolja a feszességét hogy mondjuk sportos vagy-e. Plusz, szexuális izgalom hatására kitágul hogy be tudja fogadni a péniszt.
Szóval igen, létezik olyan hogy tágabb vagy szüzen.
4/9 anonim válasza:
Igen, létezik. A hüvely tágsága genetikai adottság.
Ha sokat gyakorolsz, rá tudsz szorítani, de az adottságaidon nem változtat.
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon fajt a szex kb az első 2 percben egy even keresztul, pedig fel voltam izgatva rendesen, megis tag voltam a baratom szerint.
A huvelybemenetem brutal szűk, tehát az fajt mindig, viszont bent nem voltam olyan “szoros”
6/9 ReGina... válasza:
Én is hasonló képpen jártam.
Azóta is tág vagyok, sajnos ez ilyen.
Szóval igen létezik.
8/9 anonim válasza:
Persze hogy van ilyen. Nem mindenkinek ugyanolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!