Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok is dobálják a privátoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok is dobálják a privátokat ha egy fiatal férfi keres alakalmi partnert itt?

Figyelt kérdés
Persze beszokott válasz, ha egy lány alkalmi szexszel kapcsolatban kérdez, akkor 15 perc múlva megszámlálhatatlan privát üzenet érkezik, na de legyünk őszinték, a nőknek is vannak igényeik. Próbáltatok már ilyet? 21f

2020. dec. 6. 14:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
58%

Én egyszer kiírtam anno egy kérdést(tökre nem szexuális jellegűt) és egy csajszi írt egy üzenetet, hogy "én lesz*plak, ha gondolod". Gondoltam valami búzacsíra jampiskodik, mondtam hogy ha küld képet majd utána beszélgetthetünk. És frankón küldött képet. Nem volt egy nagy eresztés, egy olyan egynek elmegy kategória.

De aztán persze nem válaszolt, amikor a helyet/időt beszéltük volna meg, gondolom más kukacra harapott rá.

Szóval vannak itt ilyenek, csak ritka.

2020. dec. 13. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!